Már megint miért fagy le a gépem?
Figyelt kérdés
nem nagyon használoma laptopomat, 5 napja mégis újratelepítettem mert vacakolt. benne van minden, csak az f11 et kell megnyomni. mégis 5 nap elteltével nyomok egy stert menüt és aztán semmi. mert vártam én meg vártam, de nem történt semmi.egér mozog de van hogy az sem. és sajnos jobb megoldást nem ismervén az akkut kiszedem és utána újra szépen megy. nagy baj lehet abból ha az akkut bekapcsolt állapotban kiszedem? ja és az normális hogy az internet stickem kb fél óra alatt forró lesz?2012. szept. 18. 18:09
1/6 Mr. V. válasza:
Stick: akkor melegszik nagyon, ha gyenge a térereje és ezért erősen kell adnia. Tedd jobban lefedett helyre.
A másik leírás nem teljesen világos, mire kell az F11, mi van a start menüvel, ...
A lényeg, hogy használat közben kivehető az aksi, főleg ha töltőn van. Ellenkező esetben érdemes egy HDD-ellenőrzést elvégeztetni, ha a gép magától nem ajánlja fel.
Ha az 5 nap alatt standby módban volt és onnan nem éled fel rendesen, akkor inkább kapcsolgasd ki-be vagy hibernáld, ill. CTRL-ALT-DEL kombinációval próbálj rájönni mi fogja a géped olyankor, amikor fagy.
Jó esetben a rendszergazdai lehetőségek nincsenek tiltva a gépeden és egy eseménynaplót tudsz nézni. Az többnyire eltárolja, hogy mi fagyott be és miért.
2/6 A kérdező kommentje:
ok! köszi szépen. az f11 nekem arra jó hogy újratelepítsem a gépet telepítő cd nélkül. HP 620. tök jó hogy benne van.
2012. szept. 18. 22:54
4/6 A kérdező kommentje:
egyébként bármilyen állapotban lefagyott. csak legutóbb épp a start menüt nyomtam. de a lényeg az hogy nem reagál semmire.
2012. szept. 18. 22:56
5/6 anonim válasza:
Teszteld le a linkben leírtak szerint, valamilyen hardveres hiba lesz, tápot, alaplapot, vinyót stb. cserélni kellene.
6/6 A kérdező kommentje:
kicsit szomorú lennék mert még van 1 év gari a laptopra, de magyarországon vettem és külföldön élek . és nem biztos hogy ,mostanában hazamegyek. : ( köszönöm!
2012. szept. 19. 18:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!