Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Hiányzik egy dll fájl?

Ambn kérdése:

Hiányzik egy dll fájl?

Figyelt kérdés
Windows 7 64-bites operációs rendszerem van.A Medal of Honor Airborne nevű játékot telepítettem, de nem indul el, mert a számítógépről hiányzik egy d3dx9_31.dll fájl.A játékhoz directx 9.0c nevű fájl szükséges, nekem directx 11 van telepítve.A játék csak 32-bites operációs rendszeren működik, vagy telepítenem kell a directx 9.0c-t?
2012. okt. 13. 06:19
 1/5 anonim ***** válasza:

A DirectX 11, magába foglalja a 9-et is. Az nem lehet gond.

Pár hónapja , ilyen problémára nekem ezt ajánlották. na nem erre a játékra.

[link]

Fingom sincs róla , hogy micsoda, de működött, és működik.

A nevéből kiindulva, valamit rögzíz, fixál.

Próba szerencse.

2012. okt. 13. 06:30
 2/5 A kérdező kommentje:
Most meg valami Physx-et kellene telepítenem! Utánnanéztem, ez Nvidia videókártyához való, de nekem Ati Radeon van!Most akkor, ez a játék "Atin nem működik"?
2012. okt. 13. 08:30
 3/5 anonim ***** válasza:
Sajnos ehhez, érdemben nem tudok hozzászólni.
2012. okt. 13. 08:53
 4/5 anonim ***** válasza:
Az első link csak arra jó, hogy letöltöd a hiányzó DDL fájlt, azzal nem leszel jobb helyzetben. Másnál is van ilyen hiba, SIMS3 és egyéb játékok is keresik ezt a fájlt. Más oldalakon DirectX frissítését javasolják...
2012. okt. 13. 10:34
 5/5 anonim ***** válasza:
1#... Te nagyon... KIRÁLY VAGY :D Meg is oldódott a probléma a GTA 4-el :D KÖSSZII
2015. aug. 25. 12:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!