Lehet valamit tenni, ha csak egy fájl hiányzik a sorból?
Figyelt kérdés
Egy 34 .rar fájlból álló sorozatom van, de a 08-as nincs meg, mivel nem lehetett letölteni (már törölték a tárról). Azonban kibontásnál kéri a 08-as, ami ugye nincs meg. Nem lehetne enélkül is kibontani a 18 részes évad nagy részét? Jó lenne, ha csak 1-2 részt kéne kipótolni belőle, nem az egészet.2012. aug. 9. 15:28
1/5 kukori17 válasza:
nem tudod külön öszerakni..nem mindegy ki hány megás partokra vágta szét!
2/5 A kérdező kommentje:
Az első 33 darab 95,4 MB, az utolsó meg 56,9.
Csak kár lenne, ha emiatt az 1 hiányzó miatt nem lenne meg. Ráadásul ezt az évadot nem nagyon találom még ilyen gyors táron.
2012. aug. 9. 18:38
3/5 anonim válasza:
Jobb egér gomb ez elsőn - fájlok kibontása - és az előugró ablakon jobbra lent van egy ilyen lehetőség, hogy "sérült fájlok megtartása". Na, akkor végig megy,a hibásokon is sztem.
De ha mégsem, akkor két kattintás a az 1.-n, kijelölöd a teljeseket, és kitömöríted, majd két kattintás a 9.-en kijelölöd a teljeseket (ami nem teljes, az előtt nyíl van, de ez úgyis az első lesz), és kitömöríted.
4/5 A kérdező kommentje:
Megpróbáltam mindkét módszerrel, de mindkettővel oda jutottam, hogy szüksége van a part08.rar-ra, amit ugye tallózással kéne behoznom, de mivel nincs is meg, nem tudok tovább menni, így nem tudja kibontani azokat se, amiket nem feltétlenül érint a 8-as rész hiánya. Mást lehet még esetleg tenni? Köszi a segítséget!
2012. aug. 10. 11:25
5/5 A kérdező kommentje:
Na, közben sikerült úgy, hogy a 9-es part-nál az Archívum kijavítását nyomtam, mire így kaptam egy 'rebuilt' 9-es part-ot, amire rákattintva már kitömörítette az összes részt, kivéve 2-őt, de ez így is a részek 90%-as. Még egyszer köszönöm a segítséged!
2012. aug. 10. 11:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!