Bazsko kérdése:
Mit csináljak hogy ne úgy induljon be a gépem hogy azt írja ki hogy hiányzik a BOOTMGR fájl?
Figyelt kérdés
még vasárnap estig tökéletesen ment amíg le nem frissítettem egy pár drivert és amikor újraindult kiírta hogy a bootmgr fájl nem található... a biosba beállítottam a dvd bootot és beraktam egy dvd-t, amikor kiírta hogy nyomjak meg egy gombot nem nyomok és csak így bír beindulni a window 7 64bit és 32bitem egyaránt... érdekes mert ha keresést futtatok akkor meg megtalálja a bootmgr nevű fájlt... akkor hogy is van ez?? a válaszokat előre köszönöm2010. nov. 29. 21:51
1/2 anonim válasza:
Állítsd át a biosba a bootolási sorrendet azt jó lesz!
2/2 A kérdező kommentje:
hát éppen úgy nem indul el... azt írtam hogy csak dvd bootal képes elindulni
2010. nov. 30. 22:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!