Maincraft segitseeg?
Figyelt kérdés
Kezdo Maincraftos vagyok,single playerba kezdem a jatekot hogy tanuljam?De nem tudom hogy mivel valaszhatok fegyver ,vagy,hogy keszithetek.Codolni nem akarok? kell a kerdojel soryy?2012. okt. 11. 20:46
1/6 Argloss válasza:
2/6 janicsuhran válasza:
3/6 anonim válasza:
Hát most ezen k#rvára röhögtem!!!! #azmiazhogymaincraft?! Le se tudod írni, baz dmeg, hogy MINECRAFT! Írni se tudsz normálisan... Sajnállak te kis... Ennél már csak rosszabb leszel.... Lehet hogy régi kérdés de akkor is #ezmiez? Jó. Vannak olyanok akik nem tudnak írni. Vannak olyanok akik ezt észreveszik és kijavítják. De F U mi ez a helyesírás? Te kis sz ar, jöhetsz azzal, hogy fiatal voltál mikor írtad a kérdést, (8-10 éves) de akkor is Minecraft-ozni kell? Gondolom aztán csak az ment non-stop. Életed elba szása már 3 éve elkezdődött! Nem voltál fiatal? Akkor már régen is retardált voltál.... Hát gratulálok... Mikor megláttam a kérdést nem tudtam mellette elmenni szó nélkül. És még ilyen ge cik élnek köztünk. A VILÁGBAN. Na ez a baj
...
4/6 Argloss válasza:
Vicces, hogy mindig olyanok szidják a kérdezőt akik messze alul tudják múlni a kérdés színvonalát. :)
5/6 anonim válasza:
De mi ez e helyesírás? Nem vagyok olyan aki beleköt mások helyesírásába, sőt nem nagyon érdekel (pl vook-vagyok, h-hogy) ez kitérdekel, de a legtöbb ember aki Minecraft-al játszik legalább le tudja írni a játék nevét. Meg ha elolvasod, mi az, hogy "kell a kerdojel sorry?" ez kb az, hogy "hányszor próbáltad az 1. osztályt?" Szóval nem érdekel hogyan ír, attól, hogy nem tud leírni 2 szót még nem hü lye... vagy ő annyira menő, hogy -ékezetek meg segitsEEG? b@ szki a gyerek olyan laza, hogy mindjárt szétesik... láttam te megválaszoltad a kérdését
6/6 anonim válasza:
ja és még megköszönni se lehet...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!