Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Mi tortent az uj iPod touchomm...

Mi tortent az uj iPod touchommal? Kerlek, segitseeg!

Figyelt kérdés
1 perce fotoztam vele,felcsatlakoztattam a gepre,elkezdtem masolni a kepeket,de veletlen a labamba beleakadt is kihuzodott,es azota nem fotoz.egyszeruen amikor fotozni szeretnek,rakattintok es megjelenik a kepernyon a nagy fekete semmi.de minden mas mukodik rajta.MIT CSINALJAK?vadonat uj,kb 2hetes.
2011. dec. 16. 22:40
 1/5 anonim ***** válasza:
Inditsd ujra, és imádkozz, utána szerviz, ha nem megy.
2011. dec. 16. 22:42
 2/5 A kérdező kommentje:
de az itthoni szervizesek nem ertenek nagyon az ipodokhoz,ezt bizton allithatom :c
2011. dec. 16. 22:52
 3/5 anonim válasza:

Hát először is dob ki a rákba :D Nah jó csak azt tudni kell, hogy az Apple termékekkel ilyesmi gyakran előfordul. Előírás szerint kell használni őket akkor betonsabilak, de amint az ember akár szándékosan, akár véletlenül valamit nem úgy csinál akkor szophat.

Amit tudok tanácsolni, hogy kapcsold ki, majd kapcsold be.

Ha ez sem oldja meg akkor tudod hardresetelni egy billentyűkombinációval. Erre már nem emlékszem, mert nekem első generációs volt csak (jó rég volt), de azon a reset mindig, minden hibát megoldott. Biztos benne van a Manualban, de ha jól emlékszem akkor tartsd lenyomva a power és a home gombot egyszerre kikapcsolás után 5 mp-ig.

2011. dec. 17. 00:09
 4/5 anonim ***** válasza:
Hard Reset: be van kapcsolva az iPod és elkezded hosszan nyomni a home és a sleep gombokat amíg ki nem kapcsol, aztán újraindul magától.
2011. dec. 17. 09:06
 5/5 A kérdező kommentje:
koszonom a valaszokat! erdekes egy masnia ez mert magatol javult meg.majd magatol megint rossz lett...de megint megjavult.MAGATOL....jolelvan :D
2011. dec. 25. 01:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!