Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Acer, Dell, Sony vagy Samsung...

Acer, Dell, Sony vagy Samsung laptop?

Figyelt kérdés
A fenti márkák közül melyiket ajánlanátok. Nagyából azonos paraméterekkel rendelkeznek: Intel I3 proci, 4gb ram, 1gb ddr3 Vga + intel stb. Árban is hasonlóak, de nem tudom melyik márka a legmegbizhatóbb. Várom a tanácsokat!

2012. okt. 9. 08:52
 1/4 anonim ***** válasza:

Nálam ez lenne a sorrend:

Sony

Dell

Samsung

Acer

2012. okt. 9. 08:53
 2/4 anonim ***** válasza:
Igazság szerint modellfüggő, a Dell-nek is van gyengébb sorozata, attól függ mire használnád és mennyit szánsz rá, illetve milyen elképzelésed van anyaghasználat, méret és egyéb tekintetében, például 130 000 forintos kategóriában nem igazán van különbség.
2012. okt. 9. 09:31
 3/4 anonim ***** válasza:

Én egy kicsit változtatnék sorrenden :

- Samsung

- Sony

- Dell

- Acer

Szerintem a Sony egy kicsit drágábban árusítja a készülékeit mint a Samsung. Ugyanakkor a Dell-ben és az Acer-ben nem bízom annyira mint az első kettőben.

2012. okt. 9. 09:32
 4/4 anonim ***** válasza:

Nem lehet a komplett márkákat összehasonlítani, mint ezt már írták is.

Én mondjuk személyes tapasztalatok szerint az Acert tenném előre, mert olyan gépem van egy jó ideje és semmi gond nem volt vele soha. (Ráadásul az ismeretségi körömben is van egy halom, több éves modell és azokkal sem volt semmi gond.)

2012. okt. 9. 12:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!