Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Szerintetek melyik éri meg...

Szerintetek melyik éri meg jobban: Samsung Galaxy Tab, egy CSL Blueberry Handroid, vagy egy kisebb laptop?

Figyelt kérdés
Most kezdtem az egyetemet, anglisztika szakon, és elég sokszor kell magunkkal többféle szótárat, meg könyveket cipelni, azon gondolkodtam, hogyha valamelyiket a fent említettek közül beszerezném, fel tudnám rá tölteni a szótárprogramokat,könyveket, és akkor nem szakadna le a hátam. Plusz internet hozzáférésem is lenne.

#internet #Samsung Galaxy #laptop egyetem
2012. szept. 18. 18:52
 1/6 anonim ***** válasza:
szerintem leginkább egy netbook, mert ha kell valami szöveget írni, akkor azon sokkal könnyebb
2012. szept. 18. 18:56
 2/6 A kérdező kommentje:

Hát néztem, elég kicsi a memóriájuk (konkrétan 1, max 3 gb)

Anyám Iphone-jának 32 GB a memóriája.

2012. szept. 18. 19:11
 3/6 A kérdező kommentje:
Vannak nagyobb memóriájú notebookok ?
2012. szept. 18. 19:22
 4/6 Komplikato ***** válasza:

Szerintem itt valaki keveri a szezont a fazonnal. Mi köze az iPhone 32GB-os HÁTTÉRTÁRÁNAK, a notebook MEMÓRIA méretéhez??? akkor most egy 1TB-os vinyóval 1TB "memóriája" van?

A kérdéshez: Szerintem megfontolás tárgyává tenném egy jobb eBook beszerzését, amihez van sok szótár program is. Bár tény, hogy egy Tableten fut sok színes szagos frinc franc is. Internet hozzáférés pont annyira lehetséges eBook, Tablet és Notebook esetén is, ha megfelelő típust választasz. Ha sokat akarsz jegyzetelni, akkor netbook vagy sub notebook (12" körüli) a megoldás.

2012. szept. 18. 19:33
 5/6 Komplikato ***** válasza:

Ólcsó kisteljesítményű notebookba a 2GB-nál több is feleslegesen sok. mert ami kihasználná úgy sem fut rajta rendesen. Nyilván ha van rá pénz (és hely) rakhatsz akár 16GB-ot is bele, de minek???

A legújabb iPhone5-ben van összesen 1GB memória, csak előző megjegyzésre reagálva.

2012. szept. 18. 19:35
 6/6 A kérdező kommentje:
Nem tudom annyira nem értek hozzá, azért kértem itt tanácsot, nekem az a lényeg, hogy az Oxford, vagy a Longman szótárprogramot rá tudjam rakni, meg egy kétnyelvű szótárprogramot, és egy-két könyvet, plusz az internet,meg hogy egy feltöltéssel viszonylag sokáig bírja, és hogy ne foglaljon sok helyet.
2012. szept. 18. 19:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!