Ti hogy vagytok a torrentezéssel? El ítélitek vagy pedig használjátok, esetleg hidegen hagy?
@Komplikato: +1.
A technológia maga nagyon jó és hasznos.
Ismered az indián mesét?
A sas és a kutya esete:
A sas baromi magasan repül, és ezt a kutya qrvára leszarja ...
"Lopni" (az internet szabad világából a lehető legköltséghatékonyabban) beszerezni valamit manapság ugyanolyan dolog, mint levegőt venni, mindenki más formában csinálja, van aki szájon át szereti, van az orron, van aki a torkában levő csövön át ... én jobban szeretem a warez főrumokat, és a filepost szervereken elhelyezett minden visszatöltögetés igénye nélkül ténylegesen "ingyen" (vagyis egy őszinte köszönömért) megosztott tartalmat.
Akárcsak az itt megosztott "tudás" :) Gondold el, milyen lenne ha mindenkinek aki segítséget nyújt, 5 másik embernek kellene segítenie hasznos válasszal hogy elolvashassa azt amit neki írtak .. :) Na a torrent valami ilyesmi.
Leszarom nagyon magasról
Amíg a politikusok,bírók,ügyészek,bankárok és egyéb nagy befolyású "üzlet" emberek BILLIÁRDOKAT lopnak addig engem ne b*szogassanak azért mert leszedek alkalmanként játékokat torrenten keresztül ingyen.Ezzel nem okozok gazdasági világválságot,ők igen.Az én "bűnöm" hangyaf*szányi a fentebb említett "uraknak" a bűneihez képest,nem én miattam lakoltatnak ki rengeteg embert,nem miattam halnak éhen millióan tehát takarodjanak a jó büdös francba,ez az egész csak pénzharácsolásról szól,mintha nem kapnának elég pénzt a játékfejlesztők
Az meg egy másik dolog hogy esetleg olcsóbban kéne adni a játékokat és talán akkor többen vennék meg...de a színvonalat se ártana növelni,mert oké hogy a grafika az kítűnő de attól még maguk a játékok sz*rok,mindenhol csak ész nélkül lövöldözni kell de nem nagyon jönnek már ki érdekes játékok ahol esetleg gondolkozni is kell
"utánna bűntudatom van.. :/"
Ilyenkor lenne jó, ha az ember könnyen és viszonylag olcsón meg tudná digitális formában is venni egyenként a számokat.
Illetve ilyenkor illik elmenni a boltba és megvenni CD-n vagy ahogy épp kapható.
Sokat töltök le én is, de amióta aktívabban torrentezem (elég régóta), több játékot vettem meg a boltban, mit korábban. Az igazán jó játékokra pár ezer Ft-t érdemes rákölteni. Ilyenek voltak pl a Steam-en keresztül a Counter-Strikeok (összes, a GO is, a megjelenés előtt pár nappal olcsón), vagy a Burnout Paradise. Ez megvolt torrentről is, de nem sajnáltam érte azt a 3000 Ft-ot amibe került.
Másoknak is ajánlom, hogy az ilyen cuccokat, amik tényleg jók és megérik az árukat, vegyék meg a "kipróbálás" után. Talán kicsit javulna az "illegális letöltés" híre.
5. vagyok.
Hát igen.. ha dolgoznék, és lenne fizetésem akkor simán megvenném, de más pénzét nem szeretném erre költeni.. De teljesen egyet értek veled..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!