A laptop nem tud elindulni? Sürgős segítség kéne!
Anyum alig egy hete vette ezt a samsung laptopot, windows 7 van rajta. Eddig tökéletesen működött. Ma kölcsön kértem tőle, nem csináltam rajta semmi különöset (pl. Letöltés) csak e- mail youtube facebook... De amikor kikapcsoltam, hirtelen kiirt valamit, amit nem tudtam elolvasni, de mivel anyunak kell a gép a munkájához visszakapcsoltam h minden rendben van e.
ekkor furcsán kapcsolt be szürke háttérrel és magkérdezte h hogyan indítson (hagyományos, vagy javítás) mivel nem nyomtam semmit, elkezdett javítani és azt írja ki h indítási javaslat és csak fut.. Nem történik semmi. Mit tegyek?
Köszönöm:)
most úgy néz ki működik, de anyu is mondta, hogy már nála is előjött ez a probléma... Nem értem miért, tényleg csak munkára használja rajta a programjait és múlt csütörtökön vettük :/
az előzővel is hasonló gondok voltak..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!