Mi kell még egy 5.1-es hangfalhoz hogy szoljon?
Figyelt kérdés
pl.: valami erősítő vagy mihez kell hozzá kötni a hangfalt mert az úgy értem hogy az csak úgy semmiről nem játszik le zenét, de nem értek hozzá egyáltalán és ezt szeretném megérteni!
Ha valaki leírná érthetően azt megköszönném!
2012. okt. 1. 19:47
11/15 anonim válasza:
Igen, de nem 5.1-ben ahogy egy hozzáértő írta az előbb...
12/15 A kérdező kommentje:
És az azt jelenti hogy nem fog az összes hangszóró szólni?
Vagy fog mind csak nem 5.1-es hangzással?
Nagy a külömbség egyébként?
2012. okt. 1. 20:21
13/15 anonim válasza:
Ha az eredeti adás is csak sztereó akkor minek is szólna 5.1-ben. Ez csak 5.1-es filmek esetében hallható, sima zenénél nem...
14/15 A kérdező kommentje:
ééééééértem!
Nagyon köszönök minden segítséget!
2012. okt. 1. 20:26
15/15 MaXXeGee válasza:
a sztereó adások esetében alacsonyabb kategóriás házimozi rendszereknél csak a 2 front szól középkategóriások esetében a sub is és ami egy kicsit jobb az tud csinálni belőle egy virtuális quadrofon hangzást .. (tehát a front és a sub mellett a rear speaker is menni fog) De nem igazán értem, hogy van ez az USB-ről a zenét .. pendrive-ról, amit be tudsz dugni egy rádiósmagnóba és annak a füles kimenetére kötnéd a házimozit ? igen így lehetséges, de amint írtam, típusa válogatja hogy stereo jelből mit szólaltat meg
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!