Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Mi kell még egy 5.1-es hangfal...

Mi kell még egy 5.1-es hangfalhoz hogy szoljon?

Figyelt kérdés

pl.: valami erősítő vagy mihez kell hozzá kötni a hangfalt mert az úgy értem hogy az csak úgy semmiről nem játszik le zenét, de nem értek hozzá egyáltalán és ezt szeretném megérteni!

Ha valaki leírná érthetően azt megköszönném!

2012. okt. 1. 19:47
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:

Az aktív hangfalhoz csak "valami" kell, ami zenél. (számítógép, rádió, telefon)

A passzívhoz kell erősítő és "valami"... :))

2012. okt. 1. 19:49
 2/15 A kérdező kommentje:
És azt honnan tudom hogy aktív vagy passzív?
2012. okt. 1. 19:50
 3/15 anonim ***** válasza:
46%
Hát ránézésre sehogy. Amikor veszed, mondják. Az aktívban van erősítő...
2012. okt. 1. 19:52
 4/15 A kérdező kommentje:

de használtan vennék és akkor!

vagy ha használtan veszem tudsz valamit tanácsolni hogy mit nézzek rajta?

2012. okt. 1. 19:56
 5/15 anonim ***** válasza:
46%
Mondjuk egyszerű, ha van rajta dugó a konnektorba akkor aktív hangfal, mert akkor az az erősítő tápfeszültség ellátása. Ha nincs rajta konnektorba való dugó, akkor passzív és külön erősítő kell neki...
2012. okt. 1. 19:59
 6/15 anonim ***** válasza:
46%
Vagy is ez ránézésre megmondható, csak lusta voltam ránézni az én aktív falamra... :)
2012. okt. 1. 20:00
 7/15 A kérdező kommentje:

Nagyon köszönöm!

És ezeket mire lehetne úgy rákötni mint zenelejátszó ha pl egy garázsba lenne!

Tehát hogy nincs tv meg telefon se hogy arról játszana le. Hanem mondjuk valami olyanra ami USB-ről játszik le zenét. Van ilyen lehetőség? Mivel lehetne megoldani?

2012. okt. 1. 20:09
 8/15 anonim ***** válasza:
Ehhez ennyire nem értek - mert ugye ez nem számítástechnika, hanem elektronikai kérdés lenne - de bármi amin van jack dugó, amit a hangfalról rá tudsz kötni a lejátszóra. Akár egy Ipod vagy MP3 lejátszó, csak ezeken nincs Jack dugó max fejhallgató kimenten...
2012. okt. 1. 20:12
 9/15 MaXXeGee ***** válasza:
Gyakorlatilag bármire rákötheted, amin van hangszóró (esetleg line-out) vagy fülhallgató kimenet :) de akkor nem fog 5.1 ben szólni, 5.1 ben csak akkor szól, ha dvd-t nézel .. valószínűleg 2.1-ben fog megszólalni a stereo lejátszóról kiküldött jel
2012. okt. 1. 20:16
 10/15 A kérdező kommentje:
Tehát pl van egy rádiómagnóm ami USB-ről is játszik le zenét! Annak a hátuljába van Jack dugó bemenet. Ha abba beledugom az 5.1-es hangfalat és usbről elindítom a zenét akkor szólni fog?
2012. okt. 1. 20:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!