2007-es gépen processzora nem bírja a Freedom Ultimate-t?
Mielőtt leoltana itt pár ember: antitalentum vagyok sz.gép ügyben.
Ismerősöm megpróbálta konfigurálni a C meghajtót, és teljesen meghalt a gép. Elképzelhető, hogy kicsi a processzor és azért?
Valószínűleg az a probléma, hogy ismerősöd azt gondolja, hogy ha egy szana-széjjel módolt hiperszuper kalóz windows kiadást felpakol akkor már ért a géphez.
Most rápacsált. Én a helyedben a valódi szakembernél végzett javítás költségét is ráverném, hogy elmenjen a kedve a szakszerűtlen belepiszkálásoktól.
Okés,ebben teljesen igazad van!Nála működött, azért mertük megpróbálni az enyémen... és én is hibás vagyok, mert rábíztam!
De a kérdés nem ez volt! :(
A 2007-es gép az kb semmilyen információt nem ad a gépedről. Ha a C meghajtó ment tönkre, akkor miért a procira gyanakszol, ha te magad írtad, hogy nem értesz hozzá?
Valószínűleg nem a proci miatt nem megy fel.
Nem én gyanakszom - mivel nem értek hozzá - mások mondták, hogy az is lehet egy problémaforrás.
Ha nem az a gond,akkor mi lehet?Ha segítenél abban, hogy milyen lehetőségek lehetnek,azt megköszönném!
2007-ben lett összerakva a gépem, és arra gondoltam, hogy nemelég „erős” a freedom-hoz - nem tudom milyen kifejezéssel élnek a szakemberek! -, mert azóta nem lett hozzányúlva, nem lett fejlesztve.
Egyetlen megoldás, ha elviszed egy megbízható szakemberhez, aki helyre rakja.
(Csongrád megyében akár én is megcsinálom)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!