Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » A Helyi lemezt (C) hogyan...

A Helyi lemezt (C) hogyan lehet bővíteni?

Figyelt kérdés
Nem elég a 40GB.

2012. szept. 30. 20:08
 1/6 anonim ***** válasza:

Tudomásom szerint nem lehet bőviteni,

1. Megoldás : Veszel egy másik HDD-t a mostani mellé

2. Megoldás : Telepitésnél ketté osztod a meghajtód (de így is csak 20GB jut mindkettőre)

Remélem érthetően irtam le :D

2012. szept. 30. 20:13
 2/6 anonim ***** válasza:
Az XP-ben láttam egy olyan lehetőséget, hogy az új kötetet hozzá lehetett venni a régi lemezhez, és a két lemezből egy partíciót csinált. De inkább azt javaslom, hogy az új lemezen önmálló partíciót hozz létre, és oda pakold át az adataidat, oda telepítsd a programjaidat, és a C-n csak a rendszer legyen.
2012. szept. 30. 20:25
 3/6 optimus8 ***** válasza:
Ahogy a 2. válaszoló mondja! Mindeképpen érdemes (legalább) kettéosztani egy vinyót, mert elég az XP-nek egy kicsi is (~40-60 GB), úgyis megy rá rakat program, játék, lapozófájl...Minden más adat mehet a másik partícióra, így egy esetleges formázással azok még mindig megmaradnak. De ha le is formáznád véletlenül, akármikor egyes programokkal gond nélkül vissza lehet állítani az elveszett fájlokat.
2012. szept. 30. 20:58
 4/6 A kérdező kommentje:
Az a baj h a sims játék vesz el sok helyet, de ha átteszem a D-re (180GB) nem fut.
2012. szept. 30. 21:09
 5/6 A kérdező kommentje:
Már mindent áttetem amit tudtam
2012. szept. 30. 21:09
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

A játékokat csak úgy tudod a "D"-re áttenni, ha uninstallálod a "C"-ről és felteszed megint a "D"-re.

A "C" mérete növelhető a "D" rovására, ha a "C" és a "D" egy vinyón van, csak egy kicsit rizikós a dolog...

[link]

2012. okt. 1. 14:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!