A Helyi lemezt (C) hogyan lehet bővíteni?
Figyelt kérdés
Nem elég a 40GB.2012. szept. 30. 20:08
1/6 anonim válasza:
Tudomásom szerint nem lehet bőviteni,
1. Megoldás : Veszel egy másik HDD-t a mostani mellé
2. Megoldás : Telepitésnél ketté osztod a meghajtód (de így is csak 20GB jut mindkettőre)
Remélem érthetően irtam le :D
2/6 anonim válasza:
Az XP-ben láttam egy olyan lehetőséget, hogy az új kötetet hozzá lehetett venni a régi lemezhez, és a két lemezből egy partíciót csinált. De inkább azt javaslom, hogy az új lemezen önmálló partíciót hozz létre, és oda pakold át az adataidat, oda telepítsd a programjaidat, és a C-n csak a rendszer legyen.
3/6 optimus8 válasza:
Ahogy a 2. válaszoló mondja! Mindeképpen érdemes (legalább) kettéosztani egy vinyót, mert elég az XP-nek egy kicsi is (~40-60 GB), úgyis megy rá rakat program, játék, lapozófájl...Minden más adat mehet a másik partícióra, így egy esetleges formázással azok még mindig megmaradnak. De ha le is formáznád véletlenül, akármikor egyes programokkal gond nélkül vissza lehet állítani az elveszett fájlokat.
4/6 A kérdező kommentje:
Az a baj h a sims játék vesz el sok helyet, de ha átteszem a D-re (180GB) nem fut.
2012. szept. 30. 21:09
5/6 A kérdező kommentje:
Már mindent áttetem amit tudtam
2012. szept. 30. 21:09
6/6 anonim válasza:
A játékokat csak úgy tudod a "D"-re áttenni, ha uninstallálod a "C"-ről és felteszed megint a "D"-re.
A "C" mérete növelhető a "D" rovására, ha a "C" és a "D" egy vinyón van, csak egy kicsit rizikós a dolog...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!