Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Meddig lehet ramig bővíteni...

Meddig lehet ramig bővíteni ezt a laptopot? Hp T 1418

Figyelt kérdés

Megnéztem sd ram való bele.

Szerintetek meddig lehet bővíteni amit max támogat?

Most 2 64 mb van benne sajnos!

Valamint a processzort lehet bővíteni ezekben mert csak egy 700 mhz van benne?

Köszönöm szépen!

2012. szept. 23. 08:48
 1/5 A kérdező kommentje:
2x 62 mb van benne!
2012. szept. 23. 09:36
 2/5 anonim ***** válasza:
Ilyen régi gépen a procid valószínűleg nem lehet a RAM-ot meg nem érdemes bővíteni...
2012. szept. 23. 10:50
 3/5 anonim válasza:
valószinüleg thinkpadról van szó 700 mhz, ha jól tippelem intel PIII proci van benne PII-ket 378 mb ramig a PIII-kat 512 vagy 780 mb ramig lehet tuningolni de azzal csak annyit érsz el h valamivel jobban fog dolgozni de mint informatikus adok egy jó tippet ha xp-n gondolkozol semmi esetre ne etyg ra inkabb win 2000-t vagy thin pc-t de mindenesetre keress fel skypen a régi gépek a mindenem imi.pali néven találsz meg
2012. szept. 23. 11:17
 4/5 A kérdező kommentje:

Win xp van rajta mert nem találtam win 2000-et és nagyon lassan döcög rajta!sajnos skype nincsen.

Várom válaszod! Köszönöm szépen! Nekem elég lenne egy 512 mb ram is csak videókra netre használom!

2012. szept. 23. 11:49
 5/5 A kérdező kommentje:

amint olvastam a thin pc nek 1 gb ram kell és ebbe amint írtam 128 van!!!

És a pontos adatok:

Proci 700 mhz, 128mb ram, 8 mb videó, dvd olvasó, stb.

Köszönöm várom még a válaszokat!

2012. szept. 23. 13:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!