Miért "pittyeg" a gépem?
Figyelt kérdés
Nemrég tettem újra az op.rendszert és azóta ha valami hibát vagy felugró ablakot ad be akkor hangot ad ki, pedig nincs feltelepítve hangdriver. Már a BIOS-ban is jártam de nem találtam meg hogy kell kikapcsolni. Valaki ha tudna segíteni megköszönném :D Lécci ne nézzetek hülyének, csaj vagyok xdd2012. szept. 28. 16:52
1/3 A kérdező kommentje:
Jah és esetleg lehet h fontos h laptopról van szó :D
2012. szept. 28. 16:53
2/3 anonim válasza:
És Te tetted újra? Gratula hozzá ügyes Vagy! Az én gépem még beszélni is szokott, és ez nem vicc.. Szerintem nem lehet nagy baja.. Ha nem zavar nagyon, vedd figyelmen kívül.. Talán egy következő telepítés után majd abbamarad.. :-)
3/3 A kérdező kommentje:
Miért nagy szám újratenni? :DD szerintem nagyon egyszerű de köszönöm (: Amúgy annyira nem zavar :D csak néha hangosabb pl készenlét után és akkor kikapcsolom és visszahalkul :D
de köszi a választ :D
2012. okt. 5. 14:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!