Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Hol kapok nagy méretű, elegáns...

Hol kapok nagy méretű, elegáns laptoptáskát?

Figyelt kérdés
Üdv! NŐ vagyok, 17,3-as gépem van és sehol nem találtam megfelelő táskát neki elfogadható áron. Munkámból adódóan egy elegánsabb válltáskára lenne szükségem. Érdeklődnék, tudna-e nekem valaki üzletet ajánlani. Köszönöm.
2012. szept. 27. 19:31
 1/6 anonim ***** válasza:
Google a te barátod!!!
2012. szept. 27. 19:44
 2/6 A kérdező kommentje:
Szerinted nem ott kerestem először??????
2012. szept. 27. 19:48
 3/6 A kérdező kommentje:
A legjobb, amit találtam egy 20 ezres samsonite, de annyit most nem tudok rá költeni.
2012. szept. 27. 19:49
 4/6 anonim ***** válasza:

Gratulálok! 20-ért találtál csak???

Üzletek: Auchan, Tesco, Cora, Interspar.

Neten: árgép.hu, samsonite.hu,

Google: laptop táska

2012. szept. 28. 23:28
 5/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm a gratulációt és külön köszönet az udvarias stílusodért.

Képzeld, neten kívül voltam bent több üzletben, de mint már mondtam, eddig nem találtam megfelelőt. Samsonite-ban találtam a 21 ezres táskát, ezen kívül nem volt semmi elfogadható.

Azt is írtam, hogy valami elegánsabbra van szükségem és pont ez a probléma, ugyanis ilyet nem találtam.

2012. szept. 29. 14:34
 6/6 anonim ***** válasza:

Bocsi! Most olvastam csak hogy nő vagy! :D

Nem tudok segíteni!

2012. szept. 30. 07:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!