Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Újraraktam a gépemet (XP), de...

Újraraktam a gépemet (XP), de a hangkártyám nem működik. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Xp-t telepítettem rá, az is volt rajta. A hangkártya nem jó, nem akar működni, a neten szinte az összes mindent leszedtem hozzá, semmit nem ért. Fujitsu siemens D1837 -es az alaplapom. Nem tudom mit tegyek tényleg már nagyon sok mindent próbáltam : programokkal, driverkeresőkkel, leszedterm kb. mindent a netről, de semmi ... Mit tegyek ? :(

2012. szept. 25. 16:55
 1/10 Egerecske ***** válasza:
hangkártya drivert szedd le hozzá
2012. szept. 25. 16:57
 2/10 A kérdező kommentje:
mondtam már, mindent leszedtem amit lehetett
2012. szept. 25. 17:11
 3/10 anonim ***** válasza:
Telepítés előtt működött, SP3 van telepítve, gyártó oldaláról töltötted a drivereket?
2012. szept. 25. 17:17
 4/10 A kérdező kommentje:
igen, sp3 telepítve ...
2012. szept. 25. 17:22
 5/10 A kérdező kommentje:
légyszi segítsetek :( semmit nem bírok kezdeniu vele, estleg teamviewrben feljöhettek a gépemre, és megnézhetitek ...
2012. szept. 25. 17:24
 6/10 anonim ***** válasza:
Van skypod vagy valamid, küld privátba.
2012. szept. 25. 17:42
 7/10 A kérdező kommentje:
van skype-om, de szóban nem bírunk beszélni, csak írni, mivel nem hallak :) ha írsz nekem privátba, megadom
2012. szept. 25. 18:08
 8/10 anonim válasza:
Vedd ki a hangkártyádat a gépből olvas le a számot beirod és azt telepitsd le. pl als 4000 driver.ugyan igy birod telepíteni a vga-t is. Gondolom menni fog.
2012. szept. 26. 10:33
 9/10 anonim ***** válasza:

Hali!

Én minden driver problémám ezzel szoktam megoldani:

[link] Itt a slimdriver az ingyenes, de csak egyszer használható.

Itt pedig a párja, ami fizetős lenne: driverupdate.

[link]

Ezt a programot a Microsofttal együtt fejlesztette a cég, nagyon jó!

Lécci végül írd meg, hogy mire jutottál!

2012. szept. 29. 22:27
 10/10 A kérdező kommentje:

Sziasztok ! Utolsó kommentelő, bocsi, hogy csak most válaszolok, de nem néztem meg ... megoldottam, nem a segítségeddel, de azt is nagyon köszönöm ! :)

Legközelebb ha ilyesmi -féle problémám lesz, ezt fogom letölteni :)

Mégegyszer köszi mindenkinek :)

2012. okt. 21. 21:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!