Tv -Dvd-Beltéri összekötése?
a Tv-n van egy scart egy antenna és egy Loop Out aljzat,a beltéri egy scart és egy antenna aljaz a dvd pedig megint csak van scart meg ugye sok RCA aljzat.
Mivel a Tv-n csak egy scart van vettem egy elosztót hogy a beltéri és a dvd is mehessen ne keljen átdugdosni,de ez így nem működik,minden variációt próbáltam már de ha megy a dvd akkor a beltéri nem ad jelet és ugyanígy fordítva,volt egy olyan pont hogy ment a dvd meg a tv is de csak úgy hogyha mindkettő be volt kapcsolva,de a tv-n úszott arrébb a kép és nem volt hangja,szóval mi zavarhatja be a jelet vagy mi a baj??Hogyan kössem be??
Köszönöm a válaszokat :)
Na erre kíváncsi vagyok,de szerintem elosztóval nem oldható meg a dolog. Szerintem most az a gond,hogy pont fordítva van kötve . Az elosztó lényege az lett volna,hogy egy dvd-n lévő filmet mondjuk 10 tv-re kirakják (bolti kirakat)
Ami neked kell az SCART átkapcsoló 2-3 bemenettel (ide a beltéri és dvd pakolható) és egy kimenettel (ez megy a tv-re)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!