Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Pc összekötése tv-vel. Hogyan?

Pc összekötése tv-vel. Hogyan?

Figyelt kérdés

A tv egy Panasonic plazma, hátán a 3 színű ypbpr kimenettel. A vidókártyámon egy dsub kimenettel próbáltam összekötni. Van hozzá egy vezetékem, aminek az egyik oldala dsub, amit a vga-ba dugtam, a másik oldala pedig zöld/kék/piros dugók. Értelem szerűen a színeket összepárosítottam, ám képet nem kap a tv. Érdekesség annyi, hogy a pc felismeri a tv-t. Igaz monitorként, de felismeri.

A kérdésem annyi lenne, hogy egyáltalán össze lehet e így kötni őket és próbálkozzak tovább, vagy valami egészen más úton járok?

2012. aug. 9. 08:31
 1/1 Marczi ***** válasza:

Nagy valoszinuseggel most mar csak annyi a dolgod, hogy atiranyitsd a videokimenete a TV-re. Amennyiben Vista vagy Windows7 az oprendszered, ezt a Start+P nyomogatásával érheted el.

XP alatt fépreklikk az asztalon, tulajdonságok, majd az utolsó fülön kapcsold be a második képernyőt is.

2012. aug. 9. 08:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!