Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Tulajdonosokat kérdezem (ill....

Tulajdonosokat kérdezem (ill. hozzá értőket) "Acer Aspire ONE D270-26Ckk" megbízható gép? (folyt. Lent)

Figyelt kérdés

Most egy jóval izmosabb 4Gb/2*3Ghz/500Gb/256Mb(videó) stb... gépem van, amin gyakorlatilag netezek meg filmezek. Ezt akarom lecserélni valami kisebb de nem csiga gépre, amin ugyan ezeket csinálnám, szóval inkább lenne célirányosan kihasználva a mobilitásán felül.

Megbízható tartós gépről van szó?

köszi!

2012. szept. 24. 14:06
 1/3 csigarena ***** válasza:
speciel az acernek anyagfelhasználásban és minőségben szerintem azért lenne mit fejlődnie,nem azt mondom ,hogy rosszak,de sok laptoppal találkoztam és azért az acer alaplapjai hamarabb szusszannak ki,könnyű a túlmelegedés,későbbi nyikorgások stb.Ha gyakran cserélgeted így a laptopokat,mielőtt "elöregednének" így megfelelő.Remélem segítettem
2012. szept. 24. 14:13
 2/3 A kérdező kommentje:

Azért kérdéses h. mennyi idő az a gyakran?

2-3 év javítás nélküli működé az elfogadható, a mostani 5 éves, kisebb paszta stb. bajokon kívül nem volt vele gond.

2012. szept. 24. 14:31
 3/3 csigarena ***** válasza:
Úgy érdemes csinálni hogy,az első kopások anyagfáradások előtt cseréled le ami ennél 1-1,5 év (persze ha wowozol meg pötyögsz egész nap és könyökölsz rajta feszt,akkor kevesebb :D Nem véletlenül ilyen árú a cucc,szóval ne várd el az élethosszig tartó minőséget.Most mondanám mit vegyél helyette de nem igazán lehet..asust inkább ha találsz.Esetleg toshiba,bár az drágább.De mindkettő jobb.
2012. szept. 24. 16:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!