Monitorra rögzíthető "vibrálást csökkentő" - mi a neve?
Én a helyedben megnézném, hogy hány Hz-en megy a monitor, mert 50Hz, az nem kóser. Minél magasabbat kell beállítani (75Hz, 80Hz stb.), amit még a videokártya és a monitor is támogat, és nem fog vibrálni. Ha az nem megy, akkor a szűrő azt úgysem fogja megoldani, mert az inkább a katódsugárcső sugárzása ellen van, lcd-nél meg ilyenről szóba sem jöhet.
Asztalon jobbegér-tulajdonságok-beállítások-speciális-monitor (vagy vhol arrafelé).
Esetleg a vga kábelt is megmozgathatnád, hátha az miatt vibrál, mert nálam az lcd monitorral csinált ilyet.
Köszönöm a választ mindkettőtöknek! Valószínűleg az én megfogalmazásom nem szakszerű (azért is raktam idézőjelbe), nem vibrál a monitor, csak nagyon fárasztja a szemem, nap végére szétrobban tőle a fejem. (kollégáktól és ügyfelektől hallottam néha így, hogy "nagyon vibrál ez a monitor", ők meg olyan magabiztosan mondták, hogy én is így használtam)
A monitorszűrő az amire gondolok, mert így már voltak találatok. A Hz beállítást megnéztem, 85-ön van.
Köszi még egyszer, így már könnyebb lesz szerezni! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!