Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Mért laggol a játék ps2-n?

Mért laggol a játék ps2-n?

Figyelt kérdés
Van egy play station 2 konzolom és laggolnak rajta a kiírt játékaim. mi lehet a baja?? free mcboot van rajta régebben egy játék se laggolt leszedtem thepiratebay-rol patcheltem,ki írtam és ment mint az álom. egy ideig hanyagoltam a ps-t tesóm játszott rajta és összekarcolta az összes játékot(én anno azt gondoltam hogy ezért indulnak nehezen/laggolnak a játékok) nemrég gondoltam hogy töltök le új játékokat.. leszedtem piratebay-ról patcheltem(ESR disk patcher-rel) kiírtam (imgburn-nal)de nem jók a játékok pedig ugyan úgy írtam ki ahogy régen 4x es sebességgel és nem hiszem el hogy 4 játékból amit letöltöttem egy se lett jó.. mi lehet a baj???

2012. szept. 16. 19:28
 1/1 anonim válasza:
Por miatt lehet hogy nehezen olvassa a cd-t a ps2.. vidd el kitisztíttatni.
2012. okt. 21. 18:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!