Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Miért nem játssza le a videóka...

Miért nem játssza le a videókat normálisan? Részletek lennt.

Figyelt kérdés

A gépem elég veterán ugyan, de egy formázás óta nem képes normálisan (pl) youtube videókat és egyebeket lejátszani. Konkrétan azt csinálja, hogy lelassul a kép, elcsúszik a hang, majd idővel "behozza azt". De ezt rendeszeresen, akadozik, a hang is. Pl ha youtube-ról zenét hallgatok, és egy másik oldalt legörgetek, egy pillanatra megakad az egész.

A gép konfigja azthiszem nem szükséges, mert újratelepítés óta csinálja ezt. Próbáltam többször is. Valakinek valami tipp?

2012. szept. 12. 08:07
 1/6 Golan Trevize ***** válasza:

Első lépésként próbálkozz meg egy töredezettség-mentesítéssel.

Mennyi szabad hely van a C:-n?

2012. szept. 12. 08:31
 2/6 anonim ***** válasza:
én egy másik böngészővel is kipróbálnám ezt a youtubet
2012. szept. 12. 09:53
 3/6 A kérdező kommentje:

Sok böngészővel kipróbáltam, egyikkel se jó. Van film is amit rosszul játszik le, de korábban ( ugyanazzal a codeccel) vitte. Ugyanazt produkálja ott is.

C meghajtón van bőven hely

Köszi az eddigi válaszokat

2012. szept. 12. 10:15
 4/6 Golan Trevize ***** válasza:
Esetleg lehet videokártya vagy alaplapi driver probléma.
2012. szept. 12. 10:50
 5/6 A kérdező kommentje:
Ugyanazok a driverek vannak fennt mint a formázás előtt. Igaz, hogy a kártya driver nem a legfrissebb, mert valamiért csak csökkentett módban indul el ha frissítem. De korábban még így is jó volt. 1 hónapja ilyen körülbelül
2012. szept. 12. 15:33
 6/6 Golan Trevize ***** válasza:

Esetleg gyenge a géped, a régebbi verziójú flash playerrel, meg videólejátszóval még bírta, az újabb verzió már gyönge neki.

Csak tippelgetek.

Vagy valami fut a háttérben, ami eszi az erőforrásokat.

Nézd meg a task managerben, hogy mi eszi a processzort/memóriát.

2012. szept. 12. 15:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!