Mit csináljak? (részletek lent)
Figyelt kérdés
új gépet vettem és a másikról átmentettem ekönyveket.nos,ami pdf formátumban volt,annak a címe előtt jegyzettömb van és ha megnyitom,jegyzettöb jön fel és tiszta kriksz kraksz az egész.De a cím mellett a kiterjesztésnél pdf fájl van.Töröljem le őket vagy lehet valamit csinálni??2012. aug. 19. 16:43
1/4 anonim válasza:
Tegyél fel egy pdf olvasót: [link]
2/4 anonim válasza:
Ha a file kiterjesztése pdf és a file is valóban pdf akkor csak is a megnyitó program lehet a hibás. Ne jegyzet tömbbel nyisd meg a file-t. Katt a pdf file-ra jobb egér gombal és társítás menünél keress egy olyan programot amely a pdf-et is tudja kezelni.
3/4 anonim válasza:
Töltsd le az Adobe Reader nevű programot.
4/4 A kérdező kommentje:
huuu.Imádlak titeket.:) Adobe-ém van,társítással megnyitja.:) Már azt hittem le kell törölni őket.:)
Köszönöm a segítséget.:)
2012. aug. 19. 17:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!