Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Miért vibrál a laptopomnak a...

Miért vibrál a laptopomnak a képernyője?

Figyelt kérdés
Pavilion dv6 laptopom van, és amikor játszok beszaggat vagy pedig vibrál a kép. Nagyon irritáló tud lenni. Olyan is van mikor egy olyan játék ami simán elfutna ezen annyira laggol hogy az egeret nem tudom mozgatni,és a grafikája nagyon de nagyon rossz. ha tudok megpróbálok feltölteni képet a vibrálásról. Ha nem sikerül akkor a képernyővel van baj.Itt van a szaggatás és eléggé irritál: [link]

2012. szept. 9. 13:31
 1/7 A kérdező kommentje:
ja és még más játékoknál is meg valamelyik programnál csinálja ezt.Vagy amikor bezárom a programokat ugyanígy vibrál.
2012. szept. 9. 13:33
 2/7 A kérdező kommentje:
HELP!!! Vagy telepítsem újra a windows-ot? Mert nem rég lett telepítve! Ja és az baj ha 64bit-es rendszerem volt és 32bit-es windowsot tettem rá?
2012. szept. 9. 13:35
 3/7 anonim ***** válasza:
látom elvan torzulva a kép, sztem a videokártíyával van baj és nekem akkor volt a gépemmel ilyen gond, amikor túlmelegedett a kártya. próbáld meg kitisztítani a gépet.
2012. szept. 9. 13:38
 4/7 anonim ***** válasza:

nézd meg vmilyen programmal a videókártya hőmérsékletét. lehet túl meleg.

ha azzal minden rendben van, akk lehet drivert kell frissíteni.

2012. szept. 9. 14:09
 5/7 A kérdező kommentje:
azt írja az egyik program, hogy 53-54°C fok! az sok??
2012. szept. 9. 14:28
 6/7 A kérdező kommentje:
Amikor úgy 2-3 óráig ki van kapcsolva akkor lehűl a vidikártya meg a proci is és mikor bekapcsolom már enyire szaggat
2012. szept. 9. 14:30
 7/7 A kérdező kommentje:
Na! arra rájöttem ha nem teljes képernyőn játszom, hanem ablakba akkor nem szaggat a játék.De valaki tudnátok mondani valami progit vagy valamit ami orvosolja a problémát, hogy tudjak játszani full képernyőbe?
2012. szept. 9. 15:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!