Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Laptophoz adnak driver telepít...

Laptophoz adnak driver telepítőket, vagy azokat nekem kell a netről összevadászni?

Figyelt kérdés
Asztali gépet raktam már újra, de ahhoz ott voltak az eredeti telepítőlemezek az alaplaphoz, a videókártyához, hangkártyához. Laptopnál egyáltalán kellenek-e ilyenek? Ha igen adnak-e hozzá mikor megveszem?

2012. szept. 6. 12:47
 1/5 anonim ***** válasza:
Kérdezd meg az eladót! Ha régebbi a gép és újabb az operációs rendszer, akkor nem is biztos hogy kell (videókártya akkor sem árt). Linux alatt hacsak nincs benne valami egzotikus alkatrész akkor nem kell driver.
2012. szept. 6. 12:52
 2/5 anonim ***** válasza:

Minden driverből eleve érdemes a netről frisset tölteni, mint a telepítő CD-n lévő ki tudja milyen régit használni.

Linuxon meg - ahogy előttem írták - nem kell driver, mert kevés kivételtől eltekintve minden benne van a kernelben.

2012. szept. 6. 13:00
 3/5 anonim ***** válasza:
Igazából már 5 éve sem volt nagy divat drivercd-t adni. Netről kell letölteni.
2012. szept. 6. 13:28
 4/5 A kérdező kommentje:
Hát nem tudom, megkérdeztem az eladót, azt mondta ha win7-et rakok rá elvileg semmi nem kell az felismer mindent. Majd látjuk.
2012. szept. 6. 21:36
 5/5 anonim ***** válasza:

Arra ne alapozz, h felismer mindent. Azért az pont arra elég, h annyira menjen, hogy mindent össze tudj szedni hozzá!

Nekem is felismerte pl a VGA-t de leszedtem hozzá a friss drivert és csodákat tett :D

2012. szept. 6. 21:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!