Problémák tömege?
Hali! Tegnap óta, ha egy ideig használom a gépet, akkor egyszer csak elmegy a hang. Youtube videót nem hallani, aknakereső hangjait sem :), ha meg akarom nyitni a hangerőszabályzót, akkor hallom a hangot, amit a windows ad, de azt írja, hogy
Nem érhető el aktív keverőeszköz. Keverőeszköz telepítéséhez nyissa meg a Vezérlőpultot, kattintson a Nyomtatók és más hardverek hivatkozásra, majd a Hardver hozzáadása hivatkozásra.
Ez a program most bezárul.
Tehát nincs hangeszközöm. Király!
Ha újraindítom a gépet akkor megy, illetve minden más windows hangot hallok úgy mint error, kikapcs hang, üdvözlő hang stb.
A másik gondom, hogy az svchost.exe is leterheli a cpu-t nagyjából 100%-ra, holott régebben megoldottam ezt a problémát, azzal, hogy kikapcsoltam az automatikus frissítéseket. Most kénytelen vagyok bezárni egy delete gombbal. Van valami ötletetek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!