Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Új laptopot vásároltam ma, de...

Új laptopot vásároltam ma, de máris volt rajta egy kékhalál! Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Ma voltam megvenni az új gépem egy Dell inspiron n5110 i7-es, 8Gb-ás. Az első bekapcsoláskor azonnal kaptam egy riasztást (McAfee) miszerint trójai vírus van rajta. Pedig a géphez még szinte hozzá sem értem. Aztán elkezdtem telepíteni a szokásos programokat: avast, chrome, firefox, ccleaner stb stb. De szörnyen lassú volt, gondoltam is magamban, hogy a régi 3 éves toshibám gyorsabb, de azt hittem, hogy csak a net a gyenge valamiért. Aztán egyszer csak kék halál és a gép leállt!

Holnap reggel visszaviszem a boltba, de mit tegyek, ha kekeckednek? Ha nem akarják vissza adni a pénzt? Vagy ha felajánlanak egy másik ugyanilyet? (Én már nem akarok ilyen gépet ezek után)

2012. szept. 5. 23:06
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Tudom, hogy nem integrált:) pedig nem rossz gép valszeg ők hibáztak és trójait is sikerült felrakni, valamelyik programmal amit ők tettek fel! Gondolom az egyik szép Tesco áruházban vetted:) Két lehetőséged van vagy visszaviszed és visszakéred a pénzt erre a mostani jogszabályok szerint 6 hónapig lehetőség van blokk ellenében!! Ez a törvény muszáj visszadni. De valószinüleg ők próbálkozni fognak és kiengesztelni ami még jól is elsülhet esetleg kérjél valamilyen extrát hozzá! Ha nem tetszik akkor pénz nincs mit ezen variálni
2012. szept. 6. 01:03
 12/15 A kérdező kommentje:

Nagyon bízom benne, hogy visszakapom, mert így már teljesen "kiszerettem" belőle. Tudom, hogy nagyon sok embernek a Dell bejött. Lakótársamnak is az van, és nagyon szereti, ő is azt tanácsolta hogy dellt vegyek. Ezért is került szóba a dell. És hát használja is egészséggel aki szereti, de én már így nem tudnám szeretni ezt a gépet. Elhiszem hogy jó (meg hát tudom is hogy nagyon jók a paraméterei) csak nekem már nem kell. Eléggé elszomorított a dolog sajnos.

Köszönöm a segítséget! Holnap még megírom, hogy végül mi lett.

2012. szept. 6. 01:11
 13/15 anonim ***** válasza:
Jogos teljesen! Átérzem a csalódottságodat nekem is volt már ilyen problémám és jobb ha visszaviszed mert azért fontos ,hogy szeresd és neked megfeleljen hiszen a tiéd! Írd meg mindenképp mi lett a vége és szivesen mutatok neten pár üzletet már ha Pesti vagy ahol jó Lapotopok vannak olcsón és megbizhatóak
2012. szept. 6. 01:14
 14/15 A kérdező kommentje:

Vissza mentem, és lefuttatak rajta egy olyan programot, ami terhelte a videókártyát meg a processzort és azt mondta a csávó, hogy ha ettől nem kékhalálozik le, akkor ez a gép nem kékhalálozik. És lement a program minden gond nélkül. Én meg mondtm neki, hogy hát már pedig nekem tegnap este kékhalálozott, erre azt válaszolta, hogy "ezen meglepődne". Kicsit burkolt célzásnak éreztem, miszerint "nem mondok igazat", pedighát nem az a hobbim, hogy új gépeket veszek és másnap meg visszaviszem őket.

Most végül is kíváncsi leszek, hogy rendben lesz-e.

Mondtam neki, hogy elég rossz a billentyűzet, mozog hullámzik minden. Kérdeztem, hogy nem lehetne-e kicserélni, mert ez nagyon nem jó nekem. Azt válaszolta hogy nem, mert minden dell laptopé ilyen és sokan nem szokták szeretni (pedig lakótársamét éppen most néztem meg, és nem ilyen)

Na mindegy, megvárom hogy mi lesz, és ha rossz akkor kérem a fogyasztóvédelem segítségét.

(A trójain ők is nagyot néztek, de mondtam neki, hogy már nincs rajta, mert leírtottam)

2012. szept. 6. 12:41
 15/15 anonim ***** válasza:
Huha az komoly:) Gondoltm, hogy nem fogják magukra vállalni! Igazából szeretik hülyének nézni az embereket talán ha egy szakértő ismerősöddel mennél nem lenne ilyen nagy a szájuk! Ha más nincs akkor fogyasztóvédelem
2012. szept. 6. 17:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!