A gépemen folyamatosan 100% a CPU a bekapcsolástól kezdve, ezért gyakran fagy. Mi lehet az oka?
Egy újratelepítés megoldhatja a problémát.Egyébként csak azért mert a vírusírtód nem talált semmit nem jelenti azt hogy nincsen vírus a gépeden,próbálj ki más vírusírtót is
A feladatkezelőben nézd meg hogy milyen programok futnak,lehet rajta van hogy melyik használja 100%-san a processzorodat
A konfigodat leírhatod
A plugin container az a Firefox egyik bővítménye ha jól tudom,sokan panaszkodtak már róla de ha újratelepíted a géped akkor az úgyis elfog tűnni
A konfig az a következőket jelenti(Legalábbis amire kíváncsi vagyok)
-Processzorod típusa(hány GHZ stb)
-Mennyi RAM-od van
-Merevlemnezed mérete
-Videókártyád típusa
Start menü > Futtatás
Írd be hogy dxdiag
Ezután kiadja a számítógéped adatait
Proci: AMD Athlon (tm) 64 Processor 3500+, MMX, 3D Now, ~2,2 GHz
Memória: 1024 MB
A merevlemez továbbra sincs meg és a videokártyában sem vagyok biztos, de lehet, hogy ez az: NVIDIA Geforce 6600 GT.
Nem rossz kis gép. :)
A mozillát szedd le, és telepíts helyette Google Chrome böngészőt. a Firefox nagyon erőforrás igényes!
www.google.com/chrome
Bemész a sajátgépbe és megfog jelenni a merevlemezed.Ráviszed az egérkurzort és megkéne jelennie hogy mekkora a teljes mérete
Win 7-hez nem ártana még + 1 GB RAM,a többi az rendben van.Ha mégis lassú lenne akkor jobb processzorra lesz szükséged.Ajánlott neked a 32 bites Win7-et felrakni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!