Akkor mond már meg, hogy a közelemben lévő 4 N5110 miért nem lesz 97 fokos a skypetól?
Valamit csúnyán elbaxott a barátod azon a gépen...
Felnéztem a gúglira mert épp most döglött be az dell inspiron laptopom....3.5 évet bírt.
Ami gond volt vele: 2x kellett benne billentyűzetet cserélni, most a harmadikat koptatom de már ez is okádék (igen, még megy csökkentett módban)
Szervízben mondták hogy a videókártya halt meg benne, "újra kéne golyózni" 30ezer. Plusz a vinyó 93%on már lassan halott.
Felbontottam, ez lehet a forgalmazó hibája, szóbeszéd hogy a kereskedésben kicserélik a minőségi RAMokat noname-re...hát ebben is az volt. Ha gyárilag, az a DELLt jellemzi, ha nem az a magyar kereskedőt.
Nekem a dell amíg ment nem volt semmi baja ezen kívül, melegeni viszont tényleg szokott!! Ahogy látom a levegőkivezetést a 3543-on sem túlozták el, pedig pont azt néztem ki újnak. Lenovo lenne a másik de az AMD procival, azt inkább nem.
Szóval annak ellenére hogy valószínűleg azt fogok venni megint, nekem a dell már nem jobb mint a többi. Nekik is a marketing elécsúszott, vagy legalábbis mellé a minőségnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!