Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » HP, Dell, Lenovo, Toshiba,...

HP, Dell, Lenovo, Toshiba, Acer vagy Asus?

Figyelt kérdés

2012. szept. 4. 22:10
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
mondj nekem olyan lenovo gépet ami skype alatt 97 fokos :)
2012. szept. 8. 00:06
 12/14 anonim ***** válasza:

Akkor mond már meg, hogy a közelemben lévő 4 N5110 miért nem lesz 97 fokos a skypetól?

Valamit csúnyán elbaxott a barátod azon a gépen...

2012. szept. 8. 00:17
 13/14 A kérdező kommentje:
Na választottam: ASUS processzor Intel Core i3-as,DDR3 4GB, 1TB. Velemenyek?
2012. szept. 10. 20:50
 14/14 HowiHoo válasza:

Felnéztem a gúglira mert épp most döglött be az dell inspiron laptopom....3.5 évet bírt.

Ami gond volt vele: 2x kellett benne billentyűzetet cserélni, most a harmadikat koptatom de már ez is okádék (igen, még megy csökkentett módban)

Szervízben mondták hogy a videókártya halt meg benne, "újra kéne golyózni" 30ezer. Plusz a vinyó 93%on már lassan halott.

Felbontottam, ez lehet a forgalmazó hibája, szóbeszéd hogy a kereskedésben kicserélik a minőségi RAMokat noname-re...hát ebben is az volt. Ha gyárilag, az a DELLt jellemzi, ha nem az a magyar kereskedőt.

Nekem a dell amíg ment nem volt semmi baja ezen kívül, melegeni viszont tényleg szokott!! Ahogy látom a levegőkivezetést a 3543-on sem túlozták el, pedig pont azt néztem ki újnak. Lenovo lenne a másik de az AMD procival, azt inkább nem.

Szóval annak ellenére hogy valószínűleg azt fogok venni megint, nekem a dell már nem jobb mint a többi. Nekik is a marketing elécsúszott, vagy legalábbis mellé a minőségnek.

2015. júl. 21. 22:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!