Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » HP, Dell, Lenovo, Toshiba,...

HP, Dell, Lenovo, Toshiba, Acer vagy Asus?

Figyelt kérdés

2012. szept. 4. 22:10
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
66%
Dell. Szerintem. De mindenki szerint más :)
2012. szept. 4. 22:12
 2/14 A kérdező kommentje:
Köszi...minél több kommentet szeretnék és ha lehetséges,akkor szakértői szemekkel rendelkezőket. Laptopról van szó és vásárlás előtt állok.
2012. szept. 4. 22:14
 3/14 anonim ***** válasza:
100%

Szakértői szemekkel a belső felszereltségét kell nézni nem a márkát.

Én javaslom, hogy minimum 3 év garival vásárolj gépet, ez a minimum ha nem rövid távra tervezel.

Válassz az alapján melyik tetszik, az árkategóriában kb ugyanazokat kapod anyagfelhasználásra.

2012. szept. 4. 22:26
 4/14 anonim ***** válasza:
100%

HP itt minimum probook

dell - inspiron kuka, bármi más jó

lenovo y és z szériák vagy thinkpadek

toshiba - satellitek egész jók

acer - timelinex vagy a 47** 57** szérián kivül bármi

asus - k széria kuka

2012. szept. 5. 23:04
 5/14 anonim ***** válasza:
100%

Az inspironok is tökéletes gépek, csak 1-2 önjelölt szakértő körében szokás lefikázni őket.

Amennyi gond az inspironokkal előfordul ugyanannyi előfordul bármelyik másik géppel is...

2012. szept. 5. 23:10
 6/14 anonim ***** válasza:
100%

Régen a dell vert mindent, de mára beérték...

HP 300 ezertől remek

Az Asus kicsit visszaesett, de jó az még, akárcsak a toshiba

Lenovot nem tudom minősíteni, vegyesek az infóim

Acert sokan vesznek, a kedvező ára miatt, de én nem vennék... olcsó húsnak...

Én asust vettem, 800 eu ért: i7 proc 6 g ram terrás vinyó nvidia 630 chip, Wifi és király... Érték - ár arányban nagyon feküdt, gyönyörű, lapos, príma az aksi, nagyon szeretem...

De ezek az értékelések csak halványak, mert a fő dolog, mi van benne... esetleg a kinézet...

2012. szept. 5. 23:43
 7/14 A kérdező kommentje:
huh..köszönöm, ilyen válaszokat vártam. Természetesen számomra is a belseje a fontosabb, de ehhez jobban értek,mint maga a márkákhoz, ezért is kérdeztem meg.
2012. szept. 6. 07:07
 8/14 anonim ***** válasza:

Még talán annyit, a márka csak általános, nem mindegy, melyik típus. A dell pl. fél milla körül még mindig király. Az a válasz volt szakszerű, aki típusra szólt, de hát annyi féle van... Meg aztán mennyi rá a zsozsó?

Nézz ki egy párat, aztán kérdezz megint, lehet, hogy tudunk segíteni.

2012. szept. 6. 20:01
 9/14 anonim ***** válasza:
még annyi kiegészítés hogy az inspiront nem sok önjelölt szakértő szidja. nagyon sok embernek vannak rossz tapasztalatai és nem szeretnének rosszat másoknak. nekem személy szerint egy lenovo z570em van ami össze-vissza veri az inspiront minden tekintetben és nem sokkal drágább.
2012. szept. 7. 23:08
 10/14 anonim ***** válasza:

Meg is jött az önjelölt szakértő :) Rengeteg embernek pedig pozitív tapasztalatai vannak az inspironokkal...

Apropó. A te analógiádra:

Rengeteg embernek a Lenovoval van komoly problémája, így azok egytől-egyig szarok. Senki ne vegyen ilyet. Csak jót akarunk :)

2012. szept. 7. 23:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!