Szakértői szemekkel a belső felszereltségét kell nézni nem a márkát.
Én javaslom, hogy minimum 3 év garival vásárolj gépet, ez a minimum ha nem rövid távra tervezel.
Válassz az alapján melyik tetszik, az árkategóriában kb ugyanazokat kapod anyagfelhasználásra.
HP itt minimum probook
dell - inspiron kuka, bármi más jó
lenovo y és z szériák vagy thinkpadek
toshiba - satellitek egész jók
acer - timelinex vagy a 47** 57** szérián kivül bármi
asus - k széria kuka
Az inspironok is tökéletes gépek, csak 1-2 önjelölt szakértő körében szokás lefikázni őket.
Amennyi gond az inspironokkal előfordul ugyanannyi előfordul bármelyik másik géppel is...
Régen a dell vert mindent, de mára beérték...
HP 300 ezertől remek
Az Asus kicsit visszaesett, de jó az még, akárcsak a toshiba
Lenovot nem tudom minősíteni, vegyesek az infóim
Acert sokan vesznek, a kedvező ára miatt, de én nem vennék... olcsó húsnak...
Én asust vettem, 800 eu ért: i7 proc 6 g ram terrás vinyó nvidia 630 chip, Wifi és király... Érték - ár arányban nagyon feküdt, gyönyörű, lapos, príma az aksi, nagyon szeretem...
De ezek az értékelések csak halványak, mert a fő dolog, mi van benne... esetleg a kinézet...
Még talán annyit, a márka csak általános, nem mindegy, melyik típus. A dell pl. fél milla körül még mindig király. Az a válasz volt szakszerű, aki típusra szólt, de hát annyi féle van... Meg aztán mennyi rá a zsozsó?
Nézz ki egy párat, aztán kérdezz megint, lehet, hogy tudunk segíteni.
Meg is jött az önjelölt szakértő :) Rengeteg embernek pedig pozitív tapasztalatai vannak az inspironokkal...
Apropó. A te analógiádra:
Rengeteg embernek a Lenovoval van komoly problémája, így azok egytől-egyig szarok. Senki ne vegyen ilyet. Csak jót akarunk :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!