Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Laptop vs. Asztali gép?...

Laptop vs. Asztali gép? Okostelefon vs. Tablet?

Figyelt kérdés

Asztali gépem tönkre ment, és valamit kéne kezdeni.

Vagy 110000-ért új asztali gép, vagy annyiból már laptopot...szomszédom csinálja évek óta a gépem, ő rakná össze az új alapgépet, de 110000 szerintem asztali ALAPLAPÉRT nagyon sok..viszont ha azzal valami gáz van, ki tudja cserélni..laptopot hordozhatom, kevesebbet fogyaszt, viszont ha gáz van, szerviz...

Telefonom eléggé gyatra...mármint...Alcatel OT-602...szóval jövőre ezzel beállítani gimibe picit gáz...a szomszéd srác táblagépet venne az én helyembe...de akkor már nem inkább egy okostelefont? wifi miatt...

És totálisan nem tudom mit tegyek...

60000 forintom van most...és hát a többit a szülőknek kell bepótolni, vagy részletfizetés...szóval minél olcsóbb, annál jobb...

Mostani gépem fontosa adatai (számomra..)

3, 06 GHz

533 MHz....ezek nem tudom mik, de ti biztos jobban értitek...

Szóval vagy ilyet, vagy ennél jobbat szeretnék...

14 éves tudatlan nyolcadikos lány várja segítségeteket...KÖÖSZIII!

2012. szept. 3. 13:48
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Egyáltalán nem olcsóbbak az AMD APU-s gépek a Celeron procis notebookoknál. Sőt még sok esetben drágábbak is. Van hogy drágábban adnak egy AMD E450 APU-s gépet, mint egy Pentium B960 processzorral szereltet. Az AMD videokártyája hiába erősebb valamivel, akkor sem éri meg a felárat. Ráadásul a C50/C60 még a tesztekben is nagyon leszerepelt. Azoknál még az ATOM processzorok is erősebbek. Az E300 szintén nagyon vérszegény. Az E450 már az elmegy kategória. Az is nagyon gyenge, de a videokártyája valamivel erősebb, mint a HD2000. Ezt leírtam én is. Én mindenesetre nem vennék olcsó kategóriás AMD alapú notebookot. Amúgy 3d renderelésre és videó konvertálásra nagyon kevés volna mind a kettő. Ez egy nagyon rossz példa volt. Itt van egy pár példa. Az AMD E300 és E450 APU-s gép drágább, mint egy Celeron B800 procis pedig notebookos viszonylatban nagyon gyengék.

[link]

[link]

[link]

2012. szept. 3. 19:11
 12/13 anonim ***** válasza:
Az AMD E450 APU integrált HD 6320 és a Celeron B800 HD2000 videokártyája között 6% a teljesítménybeli különbség az AMD javára. Tehát nem éri meg az AMD, mivel a Celeron viszont kétszer olyan erős. Az a pár százalék teljesítmény különbség a videokártyánál nem nagy durranás. Inkább az Intel.
2012. szept. 3. 19:23
 13/13 Xxhbd válasza:
Vegyél egy dell mini -t csak azon nincs cd lejatszo de csak 60000-70000 Ft meg vegyél egy iPhone 4 et (kb. 90000) tudom mert nekem is ezek vannak ..:)
2012. szept. 8. 17:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!