Netbook vagy táblagép?
Gimnazista lány vagyok, elsősorban internetre és word-re (vagy egyéb szövegszerkesztő programra) lenne szükségem.
A kérdésem az lenne, hogy egy táblagép (nem túl drága fajta, 4.0 Androiddal) elég lenne-e nekem erre, illetve mivel androidos, windows-on ugyanúgy meg lehetne-e jeleníteni a szöveges fájlt vagy konvertálni kell valamit? Ha meg lehet jeleníteni konvertálás nélkül akkor milyen szövegszerkesztő program kell a táblagépre?
És táblagépből, milyen fajtát érdemes venni? 10"-osnál kisebbet nem szeretnék.
Vagy jobban megérné egy netbook 80.000 ft körül?
Az érintőképernyő nem lenne gond, gondoltam veszek hozzá olyan tokot amiben van billentyűzet is. És szerintem a táblagéppel olcsóbban is úsznám meg. Vagy nem?
Igazából az én szívem a tábla felé húz, de hiányolnám a windows-t. A windows 8-at pedig még annyira sem ismerem mint az androidot. :/
bocsi előző vagyok rosszul másoltam be a linket
Van kiegészítő billentyűzet, de pl 7" szöveget szerkeszteni még így is kínlódás. Egy 10" tablet kiegészítőkkel pedig (és ez még mindig kis kijelző) bőven több mint egy laptop.
Most mindenki a tabletet majmolja és mivel szűkös a keret sokan csak egyet választhatnak, de azok akik iskolai célokra tabletet választanak azok nagyot szívnak, jobban mondva a szüleik, mert ugye vehetik utána a laptopot is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!