Miért megy el az internetem ha elkezdek játszani a gépen?
Figyelt kérdés
Nem wifis a netem, akármivel kezdek el játszani(Team Fortress 2, Sleeping Dogs stb) random idő után elmegy az internetem és csak újraindítás után van újra. Van hogy Filmnézés alatt is elmegy az internet. már próbáltam a windows 7-et is újra rakni, de a hiba megmarad! Remélem tud valaki segíteni mert idegesítő nagyon a dolog :(2012. aug. 30. 22:18
1/1 anonim válasza:
tehát kábalen jön modemen keresztül ha jól értelmezem, vagy közvetlen kábel a routerből. próbáltad már ezeket lecserélni? és esetleg még megkérdezném hogy melyik szolgáltatótól van az interneted. ja igen és másik op rendszerrel próbáltad már?
mert nekem volt olyan h router nélkül xp-n nem vette az adást... így tesómnak vennie kellett +1-et. és az volt nekem a szivacs h a vidikarim nem kompatibilis semmi mással csak xp meg linux
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!