Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Apple gépeken lehet játszani?

Apple gépeken lehet játszani?

Figyelt kérdés

Tudom, hogy alapból nem sok mindennel, de csak van rá megoldás, hogy pl egy witcher 2-vel lehessen rajta játszani.

Azt tudom, hogy a gta 4-el valahogy lehet, de arra lennék kíváncsi, hogy ha már valaki megvesz egy ilyen "atomerőművet" akkor valahogy megoldható-e hogy játszon rajta?

Nekem nincs ilyesmi cuccom csak érdekelne...

2012. aug. 30. 18:38
 1/8 anonim ***** válasza:
2 variáció van szerintem, az egyik ha kiadnak egy játékot osx-re a másik ha felraksz rá egy windowst és azon menni fog.
2012. aug. 30. 18:39
 2/8 anonim válasza:
Nem mert ezen a platfomra is vannak Játék csak más a kiterjesztése
2012. aug. 30. 19:20
 3/8 A kérdező kommentje:

Olyanra gondoltam amit nem adtak ki rá, és ha már valaki apple gépet vesz akkor szerintem bűn más oprendszert ráenni:) az a legfőbb előnye...

Az a lényeg, hogy valami köztes megoldás biztos van, valami program vagy valami amin elindul a játék.

2012. aug. 30. 19:28
 4/8 anonim ***** válasza:

Nem tudom ez gépigényesebb játékok esetében mennyire valósítható meg, de talán ha tudsz egy virtuális oprendszert felrakni az osx-eden akár egy windowst akkor azon talán mehetne játék, csak nem tudom maga a virtuális oprendszer mennyire eszi a gépet.

Sajnos az apple ilyen :x más oprendszer, van játék amit arra is elkészítenek amit pedig nem szerintem másként nem lehet megoldani.

2012. aug. 30. 19:40
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

1. Megoldás, mostanság nagyon sok játékot portolnak át Mac-re, megvárod míg kijön, de a legújabb játékok rendszerint kijönnek Apple-is már.

2. Lehet crossoverben futtatni a windows-t a mac-en. Ez azt jelenti hogy a mac-en belül van egy ablak, amin windows fut.

3. Felraksz a mac mellé egy windowst-

2012. szept. 1. 20:50
 6/8 anonim ***** válasza:

1. A MAC nem erőmű. Régen, mikor még PowerPC volt, akkor az volt, de ma már ugyanaz az Intel proci van benne, mint a PC-ben.

2. Ha játékmániás vagy, NE vegyél MAC-et, NE használj Linuxot (nem, Windowst sem), hanem vegyél egy KONZOLT!

3. Van játék MAC-re, kereskedelmi játékokat is megírnak rá, de a MAC alapvetően nem játék platform.

4. Ha már MAC-et veszel, minek tennél rá Windowst? Egy MAC Windows-sal ugyanolyan sz*r lesz, mintha sima PC-t vennél. A MAC-nél a rendszer az, ami ér valamit, nem a hardver! Windowst tenni rá kb olyan, mint dízeles kocsiba benzint tankolni.

2012. szept. 10. 09:20
 7/8 anonim ***** válasza:

Az előbbi hozzászólóval egyetértek, kivéve a 2. pontban.

Én speciel 2 okból nem szeretem a konzolokat.

1. Nekem első körben a stratégiai játékok vannak favoritban (pláne a régebbiek), tudom hogy egy pár van konzolra is, de azok említésre sem méltóak olyan botrányos az irányításuk. Illetve FPS-be is, szerintem sokkal de sokkal kézre állóbb egy egér a kamera mozgatásához mint egy kar, de ez már csak személyes vélemény.

2. Baromira legyilkolja az ujjakban az ízületeket, 25-30 éves korra már érezhetően romlik a finommotorikus mozgás ha eléggé rendszeresen játszol, és nincs kedvem hogy 30-40 éves koromra olyan ujjízületekkel rendelkezzek mint egy 80 éves.

Na az ilyenek orvoslására találták ki ezeket a módszereket.

2012. szept. 10. 11:33
 8/8 anonim ***** válasza:
Van rá megoldás: Crossover Games
2012. szept. 18. 09:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!