Max.55. 000 Ft-ért ajánlanátok nekem egy Androidos táblagépet?
Figyelt kérdés
Főleg internetezésre, és e-book olvasásra használnám. Az internet miatt fontos legyen, hogy jó legyen a wifi, és nem ártana, ha a kamera se a legrosszabb lenne. Én eddig a MyAudio Series 8-at néztem ki, de az (a leírások alapján) rosszul veszi a wifit, és a routertől kicsit is eltávolodva romlik a vétel. A segítséget előre is köszönöm.2012. aug. 29. 16:33
1/1 anonim válasza:
Na most őszintén? Ez egy elég határ összeg. Ha CSAK net és könyvolvasás kell, akkor vegyél inkább egy Amazon kindle könyvolvasót, már $79 lehet kapni.
Ha mindenképp táblagépet akarsz és élvezhető e-könyv olvasást, akkor nem árt ha a felbontás 200 ppi közelében van. Erre árközelben a nexus 7 képes $200-ért (plusz adó), ami ugyebár árban akár jó is lenne éppen, csak ezen az áron külföldről tudod beszerezni ha van pl ismerősöd Angliában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!