Hogyan állítsam vissza? Segítség!
Figyelt kérdés
A laptop képernyőn valahogy kicsire állítottam a képet, de csak a facebook jön be ilyen aprón.Mit csináljak hogy visszaálljon??2012. aug. 29. 07:50
2/5 anonim válasza:
3/5 anonim válasza:
A + jel azért van ott mert így jelölik hogy a CTRL gombot nyomvatartva kell megnyomni a nulla gombot.
Az pedig ott egy nulla, és nem O betű ;)
4/5 anonim válasza:
oké 9:42,én tudom ,hogy jól írtad,
de akik ilyen szinten vannak még ,hogy a képernyő alapméret is gond,azoknak olyan segítséget illik adni ,ami teljesen egyértelmű,
mert volt már olyan ,aki vissza írt ,hogy : mit csináljak még te kocsog ,lenyomtam a controllt ,a pluszt,meg az o betűt ahogy mondtad ,azt semmi bameg,á,minek írsz választ ha huje vagy,ká anyádat.....
5/5 A kérdező kommentje:
Köszi-köszi:) Értem, és sikerült is:) (Y)
2012. aug. 29. 11:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!