Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Miért jó fészbukon lenni?

Miért jó fészbukon lenni?

Figyelt kérdés
Mitől olyan NAGY dolog ez? Én sosem voltam fészbukon, függőség gyanús ez nálam. Születésnapom volt a napokban, egy kerek évszámot töltöttem be. A barátaimtól, többek közt, "facebook account"-ot kaptam. :(( Nem akarom megbántani őket, hogy nem használom, de nem értem miért fontos, hogy én fent legyek a fb-n. Felmenjek, ne menjek? Mit tegyek?

2012. aug. 27. 00:23
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

anno en is ajandekba kaptam eggyik haveromtol face accountot, keszen kitoltve, kepekkel, + kb 60 csaj bejelolve,

en egyszeruen kitoroltem

2012. aug. 27. 10:54
 12/16 A kérdező kommentje:

Egyetértek mindenkivel. A barátaim olyannak gondolhattak, h nem volt fb-m, mintha hátránnyal indítanék és szerintük ez egy jó poén nekem. Bár, többször elgondolkodtam, amikor nem jeleztek vissza álláspályázatokra, hogy lehet, h azért mert nem vagyok fészer?? De ezentúl sem érdekel az fb.

"en egyszeruen kitoroltem"

Megtenném, csak akkor tuti hisztisnek, meg durcásnak gondolnának. Az meg kinek kell, ugye?

Ezt a véleményemet még márciusban írtam:

[link]

2012. aug. 27. 12:22
 13/16 A kérdező kommentje:

Ja, hogy neked a fészbuk = szex? Akkor sokat fészbukozzál!!! De próbáld ki az igazi szexet is! :-D

Na, de komolyra fordítva! Már olyan is "barátnak" jelölt, akinek csak a nevét ismerem, meg láttam kétszer, de nem a barátom, még csak nem is az ismerősöm!!!

Mivel nincs hasznomra, és a barátaimmal inkább személyesen tartom a kapcsolatot, megírtam a havernak, hogy:

"Köszönöm szépen a facebook-ot! Tök jó poén volt, de ezentúl sem szeretnék fent lenni. Törölni nem kell, de annyit kérnék, hogy ne küld el nekem a belépő kódot. Ha esetleg valamikor meggondolnám magam, majd szólok.

Köszi még egyszer!"

Ennyit erről! Köszi az értékes kommenteket!

2012. aug. 28. 02:55
 14/16 anonim válasza:
52%
ez csak példa volt...
2012. aug. 28. 13:32
 15/16 A kérdező kommentje:
Nem tetszett. :-P
2012. aug. 28. 15:40
 16/16 anonim válasza:
te bajod ..
2012. aug. 31. 15:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!