Miért jó fészbukon lenni?
anno en is ajandekba kaptam eggyik haveromtol face accountot, keszen kitoltve, kepekkel, + kb 60 csaj bejelolve,
en egyszeruen kitoroltem
Egyetértek mindenkivel. A barátaim olyannak gondolhattak, h nem volt fb-m, mintha hátránnyal indítanék és szerintük ez egy jó poén nekem. Bár, többször elgondolkodtam, amikor nem jeleztek vissza álláspályázatokra, hogy lehet, h azért mert nem vagyok fészer?? De ezentúl sem érdekel az fb.
"en egyszeruen kitoroltem"
Megtenném, csak akkor tuti hisztisnek, meg durcásnak gondolnának. Az meg kinek kell, ugye?
Ezt a véleményemet még márciusban írtam:
Ja, hogy neked a fészbuk = szex? Akkor sokat fészbukozzál!!! De próbáld ki az igazi szexet is! :-D
Na, de komolyra fordítva! Már olyan is "barátnak" jelölt, akinek csak a nevét ismerem, meg láttam kétszer, de nem a barátom, még csak nem is az ismerősöm!!!
Mivel nincs hasznomra, és a barátaimmal inkább személyesen tartom a kapcsolatot, megírtam a havernak, hogy:
"Köszönöm szépen a facebook-ot! Tök jó poén volt, de ezentúl sem szeretnék fent lenni. Törölni nem kell, de annyit kérnék, hogy ne küld el nekem a belépő kódot. Ha esetleg valamikor meggondolnám magam, majd szólok.
Köszi még egyszer!"
Ennyit erről! Köszi az értékes kommenteket!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!