Ki izgul a középszintű informatika szóbeli miatt? Ti felkészültetek? Egyébként nagyon nehéz szokott lenni, nagyon pontosan kérik a fogalmakat?
és ha elég sok részt magoltam be, attól még sikerülhet jól? 18/L
egyébként annyira félek, mert nekem soha nem volt informatikám normális, és magamtól készültem fel, de úgy, hogy a tételben talákoztam először a számítógép felépítésével, meg ilyenek.. szóval olyan fura lesz majd ezekről beszélni, mintha tökre értenék hozzá...:S van még valaki így egyébként?:D
Én holnap leszek soron, kora délután. Van 20 tételem ugyebár, egyet nem tanultam meg belőle. :) Csak az elsőt és az utolsó kettőt ne húzzam, meg a 14-est. Ha ezek mellé húzok akkor simán jó vagyok, de ha igen, akkor cumi van :D:D:D (1. tétel: Számítógép története, 14. tétel: A hálózatok, 19-20. tétel: Könyvtárrendezéses szutykok. :D)
Nekem veled szemben mindenképp előnyöm, hogy viszonylag jól értek a számítógépekhez, így ha nem a fenti tételeket húzom, akkor nagy eséllyel 25+ meg van. :)
Mert azokrol nem tudok semmit magamtol.
Olyanok is vannak? O.o
a 20ból kb. 12 tételről tudok beszélni, de azt sem tudok teljesen... a másik 8-ból nem tudok megszólalni kb... :D
Idegbaj kerülget, szerdán lesz a szóbelim, FORTUNÁRA BÍZOM MAGAM :D
Milyen forrást kaptál?
Vagy infónál nincs?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!