Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Miert nem kapcsolodik be a gep?

Miert nem kapcsolodik be a gep?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

(bocs az ekezetek miatt de egy olyan geprol irok ami nem erzekeli az ekezetet)

A problemam az lenne,hogy a gep amikor bekapcsolom rendesen elindul meg minden.Na de amikor elkezd betolteni a Windows utana hirtelen ujra indul es kidobja a normal modu vagy csokkentett modu inditast csak hogy nem tudok valasztani mert nem enged igy marad a normal modu.Ez az egyik eset a masik az az amikor bekapcsolom a gepet felsorol nekem egy csomo adatot es elkezdi az egyik RAM-ot szamolni akar orakig es nincs neki vege.Alltalaban ez tobbszor elofordul.Mindent megprobaltam mar meg igazitottam a kabeleket hatha nincs rendes csatlakozas vagy valami de semmi.A gep most volt ujra telepitve par napja.Mi lehet a baja?Rengetegszer eljatsza ezt.Elore is koszonom a segitseget.

2012. aug. 23. 13:37
 1/2 anonim ***** válasza:
hibas ramok
2012. aug. 23. 15:44
 2/2 anonim ***** válasza:
probáld meg ujrarakni pl egy xp cd vel van live verzio is ami kb 5 perc alatt felmegy ha az nem megy végig akkor valami a gépbe hibas
2012. okt. 22. 01:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!