Mi baja lehet a számítógépemnek?
Figyelt kérdés
Van egy kb. 3 éves számítógépem és sokáig nem volt baja, mostanában viszont egyre kevesebb a C meghajtón a szabad lemezterület. És ezt nem úgy értem, hogy teszem fel rá a dolgokat, hanem "csak úgy magától" megtölti. 2 hete felszabadítottam 4 GB-ot, és ezáltal 4,12 GB szabad hely volt. Estefelé megnéztem, 1,62 GB szabad hely. Pár napja bekapcsoltam, 280 MB, 5 percre rá 430 MB, fél órával később 808 MB, most meg kB-okkal küzdök. És mindezt úgy, hogy nem telepítettem sehova semmit és folyamatosan törlök, hogy legyen hely (de már szinte semmit se tudok törölni). Mi lehet a baj?2012. aug. 22. 14:43
1/7 anonim válasza:
Ideiglenes fájlok, amiket a böngészők készítenek, de játékmentések, képernyőmentések és a többi is felgyülemlik és sok helyet foglal egy idő után. Én a lomtár beállításainál kezdeném, állíts be kissebb lefoglalt területet, alapbeállításként azthiszem a lemez 10%-t elveszi.
2/7 A kérdező kommentje:
Megpróbáltam, de nem vált be. És elfelejtettem leírni: a C:\Documents and Settings\ All Users mappára azt írja, hogy 65 GB a mérete (a C meghajtó 97 GB). Megnyitottam, 4 mappa volt benne: 38 kB, Üres mappa, 957 MB, 371 kB. Itt most akkor mi van? Hol van az a 64 GB?
2012. aug. 22. 15:12
3/7 anonim válasza:
CCleaner-el próbáltad már tisztítani a gépedet? Néha meglepően sok szabad területet tud felszabadítani.
4/7 A kérdező kommentje:
Még nem, de megpróbálom.
2012. aug. 22. 15:30
5/7 A kérdező kommentje:
Ahhoz sincs elég helyem, hogy ezt a programot feltelepítsem.
2012. aug. 22. 15:59
6/7 anonim válasza:
Szabadíts fel egy kis helyet, mert megéri. Lesz egy csomó helyed...
7/7 anonim válasza:
"C:\Documents and Settings\ All Users mappára azt írja, hogy 65 GB a mérete (a C meghajtó 97 GB). Megnyitottam, 4 mappa volt benne: 38 kB, Üres mappa, 957 MB, 371 kB. Itt most akkor mi van? Hol van az a 64 GB?"
Rejtett fájlok megjelenítését kapcsold be
valahol ott kell neki lenni
(itt amúgy csupa temp fájl szokott lenni, nagyrészt, azokat ki is törli a ccleaner/de kézzel is megnézheted)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!