Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Mi baja lehet a számítógépemnek?

Mi baja lehet a számítógépemnek?

Figyelt kérdés
A gépem folyton újraindul, vagy kék halált kap. Van hogy, játszok és csak úgy kilép a játékból semmi hiba üzenetet nem ír ekkor. Már Kifújtam Kompresszora-al. Vettem és raktam rá processzor-kenőcsöt. Van hogy, 3-4 óráig semmi baja de van hogy, 1 óra után. Észrevettem hogy, a gépem lassabb is lett kicsit mintha többet töltene. előre is köszönöm.
2012. febr. 9. 14:39
 1/6 anonim ***** válasza:
Rossz RAM, rossz HDD, rossz táp. Az lenne a legjobb ha lefényképeznéd a hibakódot a kékhalálnál. Úgy már jobban megtudnánk mondani.
2012. febr. 9. 14:47
 2/6 anonim ***** válasza:
Amúgy amiket felsoroltam azok csak tippek.
2012. febr. 9. 14:47
 3/6 anonim ***** válasza:

itt meg azt tudod beállítani,hogy a kék kép ne ugribugrizzon el,

[link]

-írj vissza ha nem vili-

2012. febr. 9. 14:56
 4/6 A kérdező kommentje:
Úgy vettem észre, hogy az elmúlt hónapban a kék halál összes fajtáját kiírta legalább 1x. De fura hogy már 1 hete csak újraindul semmi kék halál.
2012. febr. 10. 01:02
 5/6 A kérdező kommentje:
Mostanában meg ez a leggyakoribb Kernel Stack Inpage Error...
2012. febr. 10. 22:33
 6/6 anonim válasza:

Szia!

Noh,hmmmm....nehéz válaszolni a kérdésedre.Sok dolog,probléma okozhatja.Leginkább a memóriakártya csinál ilyen problémákat,de ezen felül még lehet a vinyódnak is baja,meg még sorolhatnám.

Amit elsőként tanácsolok.Rakd be szépen a merevlemezmeghajtódba a windows telepítő lemezt,kapcsold ki a gépet,indtsd el és nyomd meg a delete gombot,majd bejön egy szép kék képernyő ott állítsd át hogy elsődlegesen a merevlemezről bootoljon.ha ez megvan szépen bejön hogy újratelepíted a windowst,mindent csinálj a leírtak alapján,nagyon egyszerű,nem kell tőle annyira megijedni.Mindenképpen formázd újra a vinyót,ez persze kitöröl mindent a gépről,de utána teljesen friss vinyót kapsz.telepítsd rá a windows-t.Miután ez kész,és felraktad a drivereket,és végülis teljes készenlétben van a gép,töltsd le a hdd regenerátort.mindenképpen teljes verziót tölts le,mert az ingyenes az szart se ér.Ez a program rendbe rakja a vinyódat,akkor is ha teljes káosz uralkodik benne.Kijavitja a hibás szektorokat,szóval megpróbálja helyre pofozni.ha az újratelepítés,után is ilyen problémák lépnek fel.Akkor csinálj egy képet a hiba kódokról,és küldd el e-mailben,segítek rendbe rakni.

Nem tudom hogy szoktál-e frissíteni windows update-tel,tudod kis sárga ablak felkiáltójellel,hogy a legfrissebb telepítések.ezek iszonyatos károkat tudnak okozni a gépben,és nem azért mert megbízhatatlan programokat teszel a gépre,vagy vírusosak,hanem azért mert nem eredeti windowsra teszed ezt.amúgy a játékokban is vannak rejtett férgek,amik közvetlenül a játék telepítése után kezdik el szépen lassan szétszedni a gépet,és persze úgyhogy a játék tökéletesen működik,és te nem veszed észre.

Ha segítség kell írj privátban.

2012. febr. 26. 19:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!