Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Mitől lehet kékhalált kapni?

Mitől lehet kékhalált kapni?

Figyelt kérdés
Vadonat új gépemen egyszer csaj játék közben kékhalált kaptam. mitől lehet ez?
2012. aug. 22. 12:14
 1/5 anonim ***** válasza:
sztem a RAM elmozdult.
2012. aug. 22. 12:23
 2/5 anonim ***** válasza:

Ezer meg egy dolog. Lehet hardveres, szoftveres, lehet OS, lehet külső program, satöbbi.

Mondok én is egy jót: Miért nem megy a Simsonom?

(írd már körül a kékhalálod körülményeit!)

G.

2012. aug. 22. 13:26
 3/5 A kérdező kommentje:
hardverből a gépházon és a vigyón kívül minden pár napos. a winyó, tavaj szeptemberben lett véve tök újan. Éppen a German truck simulator nevezetű játékkal játszottam, amikor egyszer csak leállt minden, és kékhalál. A windowst már régebben raktam fel, eddig semmi ilyet nem csinált. a gép hűtése jó, mert + ventilátor űti. Mit szeretnél még tudni?
2012. aug. 22. 13:31
 4/5 anonim ***** válasza:
mondjuk amikor kékhalált kapsz akkor az adatokat alul leírot ha van. általában egy sys vagy egy dll végződésű fájl szokott lenni a hiba ha szoftveres, de bármi lehet , van még egy hosszú számsor is zárójelekben meg x ekkel tarkítva na az is megmondja mi okozza a bajt ha beírod a számsort a googléba. ja és ha ujraindul, akkor speciális rendszerbeállításoknál, az indítási beállítások környékén pipáld ki azt hogy automatikus újraindítás.
2012. aug. 22. 14:09
 5/5 anonim ***** válasza:

Sokminden okozhatja. Mondjuk zárjuk ki, a hardware-s kékhalált.

Tudnod kell, hogy 64 bit alatt, 64-bites illesztő programok kellenek. Azt a legkönnyebben az alaplapod honlapjáról tudod letölteni.

Lehet egy bios frissítés sem árt, az ugyanis nem biztos hogy mostani. Azt is onnan tudod leszedni.

2012. okt. 18. 19:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!