Kaptam a Windows 7-ben kékhalált. Mit tehetek? (bővebben lent)
Kaptam kékhalált amikor elindítottam újra a Windows-t ezt fogadott:
Probléma-aláírás:
Problémaesemény neve: BlueScreen
Operációs rendszer verziója: 6.1.7601.2.1.0.256.1
Területibeállítás-azonosító: 1038
További információk a problémáról:
BCCode: 1000007e
BCP1: FFFFFFFFC0000005
BCP2: FFFFF880053CEFE8
BCP3: FFFFF88005F7D658
BCP4: FFFFF88005F7CEB0
OS Version: 6_1_7601
Service Pack: 1_0
Product: 256_1
A probléma leírását segítő fájlok:
C:\Windows\Minidump\010612-30529-01.dmp
C:\Users\Username\AppData\Local\Temp\WER-40029-0.sysdata.xml
Olvassa el online adatvédelmi nyilatkozatunkat:
Ha nem érhető el az online adatvédelmi nyilatkozat, olvassa el az offline változatot:
C:\Windows\system32\hu-HU\erofflps.txt
Mi lehet a hiba mi miatt van??
Ami alatt mindig előjön:
-Just Cause 2
-Medal of Honor 2010
(Mert csak ezekkel játszom)
MINDEN EREDETI!!!
Na itt a segítségen meglátszik hogy csak a Facebook-hoz értenek egyes személyek máshoz meg nem...
Én értelmes válaszokat szerettem volna kapni.
Amúgy meg videokártya drivere biztos nem ludas azt most frissítettem és még mindig produkálja ezeket a tüneteket.
Most idefosni egy kékhalál utáni log-ot, kb. annyi, mint amikor az autószerelőnek azt mondod a telefonba: nem indul ez a szar, mi a baja, nem tudja?
Talán ha elárulnád a gép típusát, alaplap, proci, ram, videokártya, gyártóval együtt, közelebb jutnánk a megoldáshoz. Egyébként az 1000007e hibakódra ráguglizva találsz egy csomó megoldást. Okozhatja driver hiba, hibás driver install, nem szignált driver, registry hiba. Ez így lényegében akármi. Lehet, hogy a reinstall megoldaná a problémát, de lehet, hogy egy rootkit/vírus eltávolítás is.
szia, bocs ha nem tetszett a link :)
sok minden okozhatja a kékhalált:
ramok cseréje
cpu hőmérsékletét a biosban nézd meg, mien a hűtés elegendő?
táp hiba is lehet
okozhatják driverek is.
ha általában terhelés alatt van ez a probléma akkor a hűtéssel ill. a procival lehet a gond.
ha egyedül nnem tudod ezeket leellenőrizni, mindenképpen kell egy szakember v jó ismerős aki segít feltárni a hibát, mielőtt még komolyabb baj lenne.
seven
Minden tökéletes a gépben (gondolok a hűtésre legfőképpen)
Indult az egész egy Ram bővítéssel 2GB-ról (Kingmax) 6GB-ra (GEIL) ekkor semmi baja sem volt... (Itt még gondoltam arra hogy a kettő különböző összeakad, de nem tesztek megvoltak)
Jelenleg egy E6500-as proci ketyeg benne azt (alap 2.93 GHz) felhúztam BIOS-ban 3,2 GHz-re (320x10) persze megfelelő hűtés bővítéssel...
->Eddig 2,93 GHz-en, gyári hűtővel 39-40 ˙C-os volt
->Most 3,2 GHz-en, új hűtővel 36-37 ˙C-os
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!