Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Ubuntut megéri telepíteni a...

Ubuntut megéri telepíteni a gépre?

Figyelt kérdés

Van egy kiírt ubuntu-m és azon gondolkozom felrakom.

Szerintetek megéri?

Van egy alkalmazás hozzá a wine amivel lehet exe-ket megnyitni, játékokat is tudnék indítani. Szerintetek megéri felrakni?

2012. aug. 20. 19:37
 1/7 anonim ***** válasza:

Windows mellé megéri, Windows helyett nem.

A játékaid nem fognak úgy futni rajta, mint Windowson, de kapsz hozzá egy csomó logikai és társas játékot.

2012. aug. 20. 19:40
 2/7 anonim ***** válasza:

Normálisan nem fognak futni rajta a Windowsos játékok, sem a programok egy nagy része.

Viszont ha irodai munkára, netezésre akarod használni, akkor semmi akadálya. Csomó ingyenes szoftvert lehet hozzá letölteni, néhány játékot is (Hadgewars a legjobb ;).

2012. aug. 20. 19:44
 3/7 anonim ***** válasza:
Én sokáig használtan Ubuntut WinXP helyett. Nem mai konfigom van, gyenge mint a harmat Ubuntuval viszont szinte szárnyalt. Öröm volt nézni. :) A 10.04 volt nekem fent. Wine nekem fantasztikusan szuperált, még WoWoztam is Ubiról. :P
2012. aug. 20. 19:45
 4/7 A kérdező kommentje:
Tehát játékok is futnak rajta gond nélkül?
2012. aug. 20. 20:42
 5/7 anonim ***** válasza:
Nananana. Ez nem ilyen egyszerű. Nem az összes fut el, és sokkal rosszabbul, mint Windowson. Szóval nekem a WoWnál volt olyan, hogy AV-n úgy befagyott 1FPS-sel mint az egyszeregy.
2012. aug. 20. 20:51
 6/7 Kovács Pistike01 ***** válasza:

Nem játékra való. :)

Szerverekre ideális, leginkább arra is való, de ma már annyira felhasználóbarát lett, hogy normál irodai felhasználásra is tökéletesen alkalmas. Firefox, Thunderbird, Libreoffice, VLC, Gimp például a linux gyermekei, csak hogy a legnagyobbakat említsem.

2012. aug. 20. 21:05
 7/7 A kérdező kommentje:
Márcsak haverom aztmondta gyorsabb mint az XP használta is, TF2-zött rajta, és gondoltam én is felrakom.
2012. aug. 20. 21:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!