Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Számítógép újratelepítés?

Számítógép újratelepítés?

Figyelt kérdés

Elég lassú a gépem, és régen /4 éve/ volt újratelepítve. Én még életemben nem csináltam ilyet. Viszont megvan az operációs rendszer[xp] cd, wlan,video,audio,stb/ez van a cd-re írva/ meg egy Installation CD nevű cd

14/L

Tudom, gáz hogy nem értek ilyenekhez de segítséget kaphatnék?

2012. aug. 20. 13:17
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Tudom.... am de akkor először az xp-set tegyem bele, utánna pedig az Installationt? nem akarom elrontani a gépet, azért értetlenkedem inkább^^"
2012. aug. 20. 14:47
 12/15 anonim ***** válasza:

Előbb az xp-t telepíted, utána a drivereket.

A neten egy sereg leírás van xp telepítéséről, kicsit nézz körbe...pl youtube-n egy 9 részes http://www.youtube.com/results?search_query=windows+xp+telep..

2012. aug. 20. 20:26
 13/15 anonim ***** válasza:

Sőt http://www.youtube.com/watch?v=WnWr_8X1F5Q

neked már alapból van adat partíciód D....

2012. aug. 20. 20:28
 14/15 anonim ***** válasza:

Szerintem ne szenvedj vele. Látszik, hogy nem értesz hozzá.

Kérj meg egy hozzáértőt, hogy személyesen csinálja meg és ha van kedve(d), akkor magyarázza el a lépéseket.

Most bizonyára szemétnek tűnök, de szerintem nem tetszene, ha az újratelepítés után a nagy semmi fogadna az adataid helyett. Pedig nem nehéz leformázni véletlenül mondjuk 2 partíciót...

G.

2012. aug. 20. 21:11
 15/15 A kérdező kommentje:

köszi a válaszokat.

és nem tűlsz szemétnek, viszont arra most nincs nagyon lehetőségem h szakemberhez forduljak, az adataim meg lementem..

2012. aug. 20. 21:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!