Újra lehet tenni egy gépet, ha nincs telepítő cd?
Jogtiszta Windows 7 Home premium van a gépen, de semmit nem
kaptunk hozzá.
Figyelt kérdés
Újra kéne rakni,mert egy vírus miatt a saját gép pár pillanat múlva bezáródik.Telepítő cd nincs,csak a regisztrációs kódot tudom kiírni a gépből.Tapasztalat,vélemény?
A kód rajta van egy címkén, ami rá van ragasztva a gépedre. Újra lehet telepíteni, meg kell nézni a használati utasításban, hogyan. Indításkor valamelyik gombot kel nyomni, és vissza lehet hozni eredeti állapotba, mondjuk ha vírusos, akkor lehet, hogy nem, ha nem kell, hogy ereti leyen, érdemes rá egy új Win7 x64 Ultimate-et rakni.
2012. júl. 19. 14:07
2/7 anonim válasza:
Hát én azt hiszem, ha jogtiszta szoftver van a gépen és megvan a reg kód akkor felrakhatod bármilyen lemezről újra és ha beírod a kódot akkor ugyanúgy jogtiszta szoftvert kapsz.
2012. júl. 19. 14:18
3/7 anonim válasza:
Első: persze csak ha notebookról van szó (netbook, meg mindenféle book :) )
Második: igaza van. A liszensz ilyenkor az alaplaphoz tartozik, bárhonnan megszerezheted az operációs rendszert. Ám a kód csak meghatárpzptt verzióval (Home, Pro, Business, stb... ) működik, hogy konkrétan melyikkel, azt is rajta van a címkén. Ha nincs matricád valamilyen okból kifolyólag, a verziót akkor is könnyen meg lehet tudni, millió jel utal rá a Windowson.
2012. júl. 20. 00:56
4/7 anonim válasza:
Laptop a becsületes neve ;) Igen, ez általában laptopoknál van így, mondjuk nem adtak hozzá CD-t, pedig a rendszert valahogyan oda szokták (tudtommal) adni.
2012. júl. 20. 01:27
5/7 A kérdező kommentje:
Sziasztok,köszönöm a válaszotokat,hasznos volt.
Szerencsémre tegnap elvittek oda ahol vettük a laptopot,és ott megkérdeztem mi a helyzet.Cd-t azért nem adtak hozzá,mert rajta van a gépen és bármikor újra tudom tenni,a gép alján lévő kód segítségével,persze előbb le kell menteni a dolgainkat.
A napokban meg is csináljuk, megírom nektek hogy mit tapasztatunk,remélem sikerül minden rendesen. :)
2012. júl. 20. 16:20
6/7 anonim válasza:
Hol van ez a kód? Mert nekem is ez a bajom mint ami neked!
2013. márc. 27. 07:16
7/7 stewei99 válasza:
Ba*meg ... Az összes matricát leszedegettem a gépemröl ... Basszus .. Mit tegyek ez esetben ?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!