Melyik a jobb, Windows XP vagy a Windows Vista?
ne írjátok azt hogy windows 7.mert felrakom és nem birja tovább a gép 1 hétig.. felraktam a windows xp -t na evvel megyeget de nem tudom hogy most jobb-e lenne a vistával
Tulaj:
Dual Core Processzor (2 Cpus) 2,2GHZ
3GB RAM
1GB VIDEO KÁRTYA(DDR3)
amugy általában Mozzila.. vagy dokumentumok amikor megakarok valamit nyitni...vagy egy programot megnyitok és az egész gépre kiírja hogy nem válaszol..:)olyankor ctrl+alt+del és új feladat:explorer.exe
olyankor ..az egész gépp frissül
Hát akkor nem csodálkozom rajta hogy ilyen gondok vannak :D
Nem kell 100 GB az op rendszernek,főleg az XP-nek nem.Bőven elég 30 GB de még sokat is mondtam.Legyen egy rendszerpartíciód és még egy a többinek.2-nél több partíciót nem érdemes csinálni
A fontos adatokat írd ki DVD-re vagy másold át másik merevlemezre utánna rakd újra rendesen az egész gépet,a programokat úgyis letudod tölteni.Az oké hogy a 100GB-es részt leformázod meg újrateszed és a többivel mi lesz?Azok ugyanúgy maradnak a hibáikkal együtt
De ha nem akarod újratenni az egészet akkor legalább egy lemeztöredezettségmentesítést csinálj
A te gépeden ilyen problémáknak nem kéne lenniük mert nem egy gyenge masina(ahhoz képest)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!