Melyik a jobb, Windows XP vagy a Windows Vista?
ne írjátok azt hogy windows 7.mert felrakom és nem birja tovább a gép 1 hétig.. felraktam a windows xp -t na evvel megyeget de nem tudom hogy most jobb-e lenne a vistával
Tulaj:
Dual Core Processzor (2 Cpus) 2,2GHZ
3GB RAM
1GB VIDEO KÁRTYA(DDR3)
Talán nem sz@r verziókat kéne felrakni,hanem normálisat.
Amúgy meg utálom az XP-t elavult gagyi de megbízhatóbb a Vistánál.A Vista sok helyet foglal és néha belassul.
Igen pontosan :D A 150 éves nyanya meg II. Erzsébet királynő :D
Komolyra fordítva a szót rengetegen panaszkodnak a Vistára.Amikor még informatikus suliba jártam a tanárom hallani se akart róla,ő is lefosozta.Az XP ezzel szemben igen csak stabil op rendszer,már régóta használom és sosem fagyott le kivéve amikor még noob voltam és olyanokat csináltam hogy 3 XP-t tettem egy partícióra stb :D Ha szoftveresen rendbe van rakva a gép akkor nem lesz semmi baj az XP-vel
Persze olyan játékokkal mint a BF3 lehet akadna gondja,mert az már inkább a Win 7-et kívánja
Én mindenesetre úgy csinálom hogy az egyik meghajtómon XP a másikon meg Win 7 van de Vistát sose telepítenék a gépemre
hát köszi,de figyelj!:)
mondjad mit csináljak ha azt akarom hogy jó legyen a gép..ha ujra telepitem igen..felrakom a drivereket igen..és azután?:) ugy mond szoftverileg jó legyen:D
Ezután már nem kell sok mindent csinálnod.Frissítéseket még letölthetsz és telepíthetsz.Videókártya drivert is feltelepítetted?Meg ugye nem mindegy hogy milyen böngészőt használsz.AZ XP-s Internet Explorer eléggé gázos,van amikor lefagy tehát azt nem ajánlanám.Aztán a hardveres részét sem szabad elfelejteni,ha tiszta por minden,rossz a hűtés stb akkor is lelassulhat a géped
Egyébként mi a probléma?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!